کند بودن نرم افزار topGun1.06

hosienmax100

3D Artist
سلام بچه ها ..

امروز این نرم افزار رو دانلود کردم نصب کردم اما اصلا نمیشه باهاش کار کرد کاملا قفل شده بزور موس رو تکون میدم تو ویو ..

با مدل پیش فرض خودش تست زدم گفتم شاید بخاطر دیواید بالا باشه با یکی از مدل های خودم هم امتحان کردم باز همون بود
این درحالیه که توی زبراش با دیواید خیلی بیشتر همون مدل رو میشه retopology کرد بدون مشکل

علت از چیه ؟

این نرم افزار کلا همینقدر کند

رم سیس من 2 گیگ ..

ممنون میشم اگر دوستان با این نرم افزار کار کردن یه توضیحی بدن ..:rose:

سلام استاد

یه بار که خانم مدیر داشت باهاش توضیح میداد اشاره کرد که باید با دسیمیشن مستر اول مدلتو سبک کنی بعد بیای تو اون کار کنی.
من با تری دی کوت هم که کار میکردم میگفت میخوای اول مدلتو سبک کنم بعد روش کار کنم؟
اصلا شما زیبراش رو با بقیه مقایسه نکنی شاید بهتر باشه اون خیلی راحت تر سنگینی رو تاب میاره.
در مورد راحتی و عاقل بودنش من فقط با توپوگان و تری دی کوت کار کردم و برای کارهای منظم و خوشدست از توپوگان و برای کارهای عجیب و نیاز به امکانات اتوماتیک تری دی کوت رو بیشتر ترجیح میدم. بازم اگه سوال داشتی فکر کنم از همون خانم مدیر بیشتر میتونی اطلاعات بگیری

یا علی

3DTotal

Well-Known Member
حسین جان شما روی سیستم ات کارت شبکه داری یا نه ؟
آخه برای اجرای این نرم افزار باید یا کارت شبکه داشته باشی یا اینکه به صورت مجازی برایش تعریف کنی .
البته من با ورژن 1 اش که کار می کردم بدون کارت شبکه اصلا اجرا نمی شد .

من خودم از این برنامه بیشتر از برنامه های دیگه ایی که برای توپولوژی بودند خوشمم اومد حتی بهتر از ZBrush
چون خیلی خوش دست تر از ZBrush هست البته این نظر من هست .

موفق باشید .

خب من با 1.5 و 1.6 کار کردم ولی بدون کارت شبکه و تو سایتش هم به چشمم نخورد که گفته باشه البته شاید حواسم نبوده.
در مورد خوشدستی هم من هم با توپوگان تونستم اولین کارم رو ریتوپو کنم چون بقیه یه چیزای سختی داشتن که اذیت میکرد. البته کارم خیلی های پولی نبود ولی تو چندین ویدیو تاتوریال دیدم و بعد ها هم تستهایی کردم که کارهای شلوغی رو باهاش انجام داده بودند. البته من با زیبراش توفیق پیدا نکردم و نمیتونم درست مقیاسه کنم. در ضمن به نظرم تری دی کوت اگه اول نباشه دوم که حتما هست. امتحان کنین خوشحال میشین.

یا علی

3DTotal

Well-Known Member
مسئله راحتی نیست .
برنامه باید رابط کاربری خوبی هم داشته باشه و گرنه توپولوژی را نسبت به کارهای دیگه بخواهی حساب کنی دیگه این مثل آب خوردن هست و گرنه برنامه های مثل خود مکس هم قابلیت توپولوژی گرفتن را داره و با خود اون هم می شه توپولوژی گرفت .برنامه Coat را هم تست کردم .خود Zbrsuh را هم تست کردم .یعنی از همون اول من با Zbrsuh می زدم بعد با برنامه topogun آشنا شدم و با اون شروع به کار کردم دیدیم خیلی بهتر هست چون این طور نرم افزارهایی که به یک مسئله مانور می دهند خیلی بهتر عمل می کنند .

در هر صورت این تجربه ایی بود که من کردم و نظر شخصی من هست و هر کس هم باید با توجه به اینکه ببینه با چه نرم افزاری راحتر هست کار کنه .

موفق باشید .

hosienmax100

3D Artist
ممنون بچه ها ...

ساب رو پایین گزاشتم همون بار اول ..

نمیدونم دلیلش چی بود اما الان مشکلش برطرف شده و خیلی بهتر شده ..سرعتش

در مورد رابط کاربری هم موافقم نرم افزار خیلی خوبیه این قسمت help هم خیلی عالیه یه زمانی میگفتم هیچی هلپ مکس نمیشه این خیلی عالیه با ویدئو آموزش داده برنامه رو ..

بازم ممنون /

جدیدترین ارسال ها

بالا