کندی هنگام کار با cs4

من تا حالا فقط با cs3 کارکرده ام. الان که cs4 را روی یکی دو تا سیستم منزل و محل کار نصب کردم می بینم بسیار کند کار میکنه . البته موقع بالا اومدن سرعتش خوبه ولی وقتی یه shape خیلی ساده و سبک ایجاد می کنم و میخوام اونو با ابزار move tool حرکت بدم اونقدر کند حرکت می کنه که انگار کارت گرافیک نصب نکرده باشم.
مشخصات سیستم:main : p5k
cpu: core 2 du 3.4
ram: 2 gig
VGA: asus 8500 GT
از همفکری شما ممنونم

the_king

مدیرکل انجمن
من تا حالا فقط با cs3 کارکرده ام. الان که cs4 را روی یکی دو تا سیستم منزل و محل کار نصب کردم می بینم بسیار کند کار میکنه . البته موقع بالا اومدن سرعتش خوبه ولی وقتی یه shape خیلی ساده و سبک ایجاد می کنم و میخوام اونو با ابزار move tool حرکت بدم اونقدر کند حرکت می کنه که انگار کارت گرافیک نصب نکرده باشم.
مشخصات سیستم:main : p5k
cpu: core 2 du 3.4
ram: 2 gig
VGA: asus 8500 GT
از همفکری شما ممنونم

این مشکل خاص شما نیست، فتوشاپ CS4 یکسری ضعف های عمده داشته که یکی از بارز ترینشون همین
کندی آن است. کافیه عبارت Photoshop CS4 Slow را در اینترنت جستجو کنید.
Adobe برای حل این مشکل به ظاهر یک آپدیت ارائه کرده که شخصا امتحانش نکردم.

The most significant fixes in the Photoshop CS4 11.0.1 update include the following:

• A number of issues that could cause slow performance have been addressed.
• Pen barrel rotation with Wacom tablets now works correctly.
• Photoshop now correctly recognizes 3D textures edited by a plug-in.
• The quality of the results of Auto-Blend Layers (Stack Images) has been improved.
• A problem that could result in a crash when pasting formatted text has been fixed.
• A crash that could result from a corrupt font no longer occurs.

لینک صفحه مربوطه :
Adobe - Photoshop _ For Windows Adobe Photoshop CS4 11.0.1 update - multiple languages

لینک مستقیم داونلود 35.2 مگابایت :
Photoshop_11.0.1_mul_AdobeUpdate.zip

آخرین ویرایش توسط مدیر:

the_king

مدیرکل انجمن
آپدیت مورد نظر تست شد، نتیجه رضایت بخش بود. عملکرد فتوشاپ بهتر شد و سرعت اش افزایش یافت.
در ضمن مشکلی از جهت شماره سریال یا عدم شناسایی فایل های دستکاری شده هم نداشت.

نصب کردن این آپدیت را به سایر فتوشاپ کاران توصیه می کنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا