کنترول شبکه

fedarasooli

New Member
سلام عرض میکنم خدمت دوستان عزیز
رسولی هستم و تازه به سایت مجید آنلاین عضو شدم و امید همکاری از تمامی دوستان را دارم:rose:
یک سوال داشتم اگه میشه راهنمایی ام کنید. در یک شرکت کار میکنم که تقریبا 15 یوزر دارد. و من به عنوان مدیر تکنالوژی وظیفه دارد . بعضی از دوستان بی رحمانه دانلود میکنند و پهنای باند را مخطل میسازند .
خواستم بدان آیا برنامه وجود دارد که بشه از پهنای باند را کنترول کرد . البته برنامه میخواهم که فقط تو کامپیوتر خودم نصب شود و از یا آی پی یوزر ها آنها را کنترول کنم و محدودیت برایشان ایجاد کنم .
البته ما از سیستم نظیر به نظیر (pire to pire) استفاده میکنیم
تشکر از همه دوستان

MJ Rayaneh

Well-Known Member
سلام عرض میکنم خدمت دوستان عزیز
رسولی هستم و تازه به سایت مجید آنلاین عضو شدم و امید همکاری از تمامی دوستان را دارم:rose:
یک سوال داشتم اگه میشه راهنمایی ام کنید. در یک شرکت کار میکنم که تقریبا 15 یوزر دارد. و من به عنوان مدیر تکنالوژی وظیفه دارد . بعضی از دوستان بی رحمانه دانلود میکنند و پهنای باند را مخطل میسازند .
خواستم بدان آیا برنامه وجود دارد که بشه از پهنای باند را کنترول کرد . البته برنامه میخواهم که فقط تو کامپیوتر خودم نصب شود و از یا آی پی یوزر ها آنها را کنترول کنم و محدودیت برایشان ایجاد کنم .
البته ما از سیستم نظیر به نظیر (pire to pire) استفاده میکنیم
تشکر از همه دوستان
سلام، به جمع کاربران این سایت خوش آمدید.
برای این کار میتونید از نرم افزارهای مدیریت پهنای باند استفاده کنید. در سایت های دانلود این نرم افزارها رو میشه دریافت کرد.
ضمنا در نوشته شما خیلی غلط املایی مشاهده میشه.
موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا