fedarasooli
New Member
سلام عرض میکنم خدمت دوستان عزیز
رسولی هستم و تازه به سایت مجید آنلاین عضو شدم و امید همکاری از تمامی دوستان را دارم![rose :rose: :rose:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_rose.gif)
یک سوال داشتم اگه میشه راهنمایی ام کنید. در یک شرکت کار میکنم که تقریبا 15 یوزر دارد. و من به عنوان مدیر تکنالوژی وظیفه دارد . بعضی از دوستان بی رحمانه دانلود میکنند و پهنای باند را مخطل میسازند .
خواستم بدان آیا برنامه وجود دارد که بشه از پهنای باند را کنترول کرد . البته برنامه میخواهم که فقط تو کامپیوتر خودم نصب شود و از یا آی پی یوزر ها آنها را کنترول کنم و محدودیت برایشان ایجاد کنم .
البته ما از سیستم نظیر به نظیر (pire to pire) استفاده میکنیم
تشکر از همه دوستان
رسولی هستم و تازه به سایت مجید آنلاین عضو شدم و امید همکاری از تمامی دوستان را دارم
![rose :rose: :rose:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_rose.gif)
یک سوال داشتم اگه میشه راهنمایی ام کنید. در یک شرکت کار میکنم که تقریبا 15 یوزر دارد. و من به عنوان مدیر تکنالوژی وظیفه دارد . بعضی از دوستان بی رحمانه دانلود میکنند و پهنای باند را مخطل میسازند .
خواستم بدان آیا برنامه وجود دارد که بشه از پهنای باند را کنترول کرد . البته برنامه میخواهم که فقط تو کامپیوتر خودم نصب شود و از یا آی پی یوزر ها آنها را کنترول کنم و محدودیت برایشان ایجاد کنم .
البته ما از سیستم نظیر به نظیر (pire to pire) استفاده میکنیم
تشکر از همه دوستان