کنترل برای فلش

کنترل پنل برای cd catalog

سلام دوستان.من برای پروژه پایان دوره ام برنامه نویس فلش رو انتخاب کردم و موضوع پروژ ه ام ساخت یک کنترل پنل برای یک cd catalog هست.البته من حرفه ای کارم همین هست اما زیاد action script حرفه ای کار نکردم .پروژه ام مثل جوملا .
از دوستان می خوام که منو راهنمایی کنند که چطوری می شه این کار رو پیاده سازی کرد البته من دیدم که این کار می شود.با تشکر ....:rose:ای فلللل به همتون

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

خوب در مورد اون چیزی که می خوای بیشتر توضیح بده

موفق باشید

سلام دوست من

خوب در مورد اون چیزی که می خوای بیشتر توضیح بده

موفق باشید
ببینید من یک cd catalog درست کردم برای یک شرکت حالا می خوام خودشون اپدیتشون کنند البته این فرضی هست .و پروژه ام هست.مثلا مثل جوملا یا یه چیزی پایین تر.مثلا اپدیت مطالب شون و عکس ها یا لینک ها...سوال؟کجا ها شو میشه dynamic ساخت به نظر شما؟و چه چیز های را باید حرفه ای یاد بگیرم و از کجا باید شروع کنم....سوال دارین بپرسین:rose:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

برای این کار باید به دیتابیس دسترسی داشته باشید که فلش قادر به همچین کاری نیست ولی با برنامه های جانبی فلش مثل : MDM و Air

می تونید این کار رو انجام بدید برای اطلاعات بیشتر در انجمن سرچ کنید و از Help برنامه کمک بگیرید

موفق باشید

DaDaDooDoo

کاربر VIP
سلام ، می تونی از XML هم به عنوان DB استفاده کنی (مثلاً برای عکس ها ) از فایل های متنی هم برای متن هاش ، یعنی متن ها رو از بیرون به صورت داینامیک لود کنی .(تو این مورد هم از XML می تونی استفاده کنی ) ، البته XML یک Data Source هست نه یک Data Base و همون طور که آونگ جان گفت برای استفاده از DB مستقیم از فلش نمی تونی استفاده کنی ... البته همه چیز به جزئیات پروژت بستگی داره ...

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا