HR3D
کاربر فعال
کنار برکه (بروزرسانی شد! )
سلام دوباره به دوستان ، هدف از زدن این کار تست Forest Pack بود و اینکه وقتی اولین رندر تست رو زدم گفتم نسبت به پروکسی درختان و کپی کردنشون خیلی به صرفست ولی وقتی رندر اصلی رو گرفتم نظرم عوض شد و گقتم این اولین و آخرین کاریه که اینجوری تو جنگل با Forest میزنم ( البته شاید بازم برم طرفش حرف های من حساب کتاب نداره! )
خب زیادی حرف نزنم و برم سراغ رندر ها
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
رندر اولی تصویر اصلی رندر، بدون تغییرات و دومی با Post Pro :
[MIUC]K1324775442[/MIUC]
[MIUC]K1324775469[/MIUC]
| 3ds Max | Vray 2.0 | Forest Pack 4 | Ps CC |
زمان رندر : 29h :28m
لطفا اون سطل آشغال سمت راست رو هوا رو بیخیال بشید ! چون زمان رندر زیاده و ...
لطفا حتما نظر بدید و کمکم کنید چون زیاد به دلم ننشست ( نمیدونم واسه چی! )
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پست آپدیت شد !
خب دوستان اول باید از دکتر محسن تشکر بکنم بخاطر آموزش خوبشون ، همچنین مهران جان که به من گفتند همچین آموزشی توی سایت هست و تشکر ویژه از تمام دوستانی که کمکم کردند .
این هم رندر آپدیت شده ، امیدوارم خوب شده باشه :
[MIUC]K1324775478[/MIUC]
زمان رندر : 4h :29m
با تشکر
سلام دوباره به دوستان ، هدف از زدن این کار تست Forest Pack بود و اینکه وقتی اولین رندر تست رو زدم گفتم نسبت به پروکسی درختان و کپی کردنشون خیلی به صرفست ولی وقتی رندر اصلی رو گرفتم نظرم عوض شد و گقتم این اولین و آخرین کاریه که اینجوری تو جنگل با Forest میزنم ( البته شاید بازم برم طرفش حرف های من حساب کتاب نداره! )
خب زیادی حرف نزنم و برم سراغ رندر ها
رندر اولی تصویر اصلی رندر، بدون تغییرات و دومی با Post Pro :
[MIUC]K1324775442[/MIUC]
[MIUC]K1324775469[/MIUC]
| 3ds Max | Vray 2.0 | Forest Pack 4 | Ps CC |
زمان رندر : 29h :28m
لطفا اون سطل آشغال سمت راست رو هوا رو بیخیال بشید ! چون زمان رندر زیاده و ...
لطفا حتما نظر بدید و کمکم کنید چون زیاد به دلم ننشست ( نمیدونم واسه چی! )
پست آپدیت شد !
خب دوستان اول باید از دکتر محسن تشکر بکنم بخاطر آموزش خوبشون ، همچنین مهران جان که به من گفتند همچین آموزشی توی سایت هست و تشکر ویژه از تمام دوستانی که کمکم کردند .
این هم رندر آپدیت شده ، امیدوارم خوب شده باشه :
[MIUC]K1324775478[/MIUC]
زمان رندر : 4h :29m
با تشکر
پیوست ها
آخرین ویرایش: