Fa کمک کوچولو تو کدنویسی

ASANWEB

Member
دوستان من میخوام توی یک دستور شرطی به برنامه بگم که اگر داخل inbut box چیزی نوشته شد کد داخل دستور اجرا بشه .
متغیر خروجی رو هم همون EditBox$ میگیریم
والا من این کد بنظرم میرسید که بجای 1 فکر کنم چیز دیگه ای باید بزارم :
کد:
 if (EditBox$ =1) Then
code
end

آخرین ویرایش:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
باید دستور شرطی رو مخالف متن خالی قرار دهید که اگه چیزی نوشته شد دستور رو اجرا کنه
کد:
If (EditBox$ <> '') Then
  Code
End

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
توضيحات جناب loo30fer كامل بود فقط اضافه ميكنم كه براي متغير رشته اي نميتونيد مقدار عددي بديد. حتما مقاديرتون اگه اعداد هستن داخل يك جفت سينگل كوتيشن ' ' بزاريد

ASANWEB

Member
دوستان یک مشکل دیگه تو همین مایه ها داشتم :
چجوری میتونم دستور شرطی بنویسم که فقط اگر داخل textbox چیزی load شده باشه کدش اجرا بشه . چیزی خودم تو ذهنم داشتم این بود که جواب نمیده
کد:
if (textbox <> '' ) then
code
end

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
منظورتون از TextBox دقیقاً چه شئ ای هست ؟

nevercom

این قابلیبت در mmb وجود نداره که همچین موردی رو تشخیص بدید، ضمن اینکه تا خودتون مقدار این شئ رو تغییر ندید، در هنگام اجرای برنامه کاربر قادر به انجام اینکار نیست و کنترل این مورد دست خودتون هست.

ASANWEB

Member
بزارید یکم توضیح بدم چی میخوام شاید بشه کاری کرد . در اصل هدفم اینه که به برنامه بگم اگر شی textbox درونش چیزی از دیتابیس لود شد شی show بشه در غیر اینصورت میخوام شی hid باشه . حالا به نظر شما هی راهی ندارم ؟!

nevercom

ببینید، در این مورد برای لود مقداری در هرکدوم از اشیاء شما خودتون باید کدش رو بنویسید، مثلاً با دستور LoadText که خب همون موقع هم میتونید شئ رو Show/Hide کنید.
به عبارت دیگه، بصورت خودکار هیچ مقداری در اشیاء وارد نمیشه، تنها شئ ای که میشه در زمان اجرای برنامه توسط کاربر مقدارش رو تغییر داد شئ TextBox هست که هم میتونید مقدارش رو بدست بیارید و هم این امکان رو دارید که تعیین کنید با تغییر مقدارش اسکریپتی اجرا بشه.

اگر قصد دارید مقداری از دیتابیس رو در یک شئ فراخوانی کنید و میخاید چک کنید که اصلاً چیزی در اون شئ نمایش داده شده یا نه (مثلاً ممکنه یک مقدار خالی رو در شئ لود کنه که چیزی نمایش داده نمیشه) قبل یا بعد از لود کردن چک کنید که اگر مقدار متغیری که قرار هست در شئ لود بشه یک مقدار خالی نیست شئ رو Show کن و در غیراینصورت Hide.

ASANWEB

Member
ببینید، در این مورد برای لود مقداری در هرکدوم از اشیاء شما خودتون باید کدش رو بنویسید، مثلاً با دستور loadtext که خب همون موقع هم میتونید شئ رو show/hide کنید.
به عبارت دیگه، بصورت خودکار هیچ مقداری در اشیاء وارد نمیشه، تنها شئ ای که میشه در زمان اجرای برنامه توسط کاربر مقدارش رو تغییر داد شئ textbox هست که هم میتونید مقدارش رو بدست بیارید و هم این امکان رو دارید که تعیین کنید با تغییر مقدارش اسکریپتی اجرا بشه.

اگر قصد دارید مقداری از دیتابیس رو در یک شئ فراخوانی کنید و میخاید چک کنید که اصلاً چیزی در اون شئ نمایش داده شده یا نه (مثلاً ممکنه یک مقدار خالی رو در شئ لود کنه که چیزی نمایش داده نمیشه) قبل یا بعد از لود کردن چک کنید که اگر مقدار متغیری که قرار هست در شئ لود بشه یک مقدار خالی نیست شئ رو show کن و در غیراینصورت hide.

ممنون ذهنی یچیزایی چیدم برم یکم روش کار کنم ببینم نتیجه میده

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
جسارت من رو ببخشيد،ولي اگر از editbox استفاده كنه كارش حل نميشه؟؟؟؟

دوست عزيز
مقدار شي EditBox توسط كاربر به طور دستي ميتونه تغيير كنه اما شي TextBox فقط براي نمايش متن استفاده ميشه و امكان تغيير دادن محتوي به صورت دستي رو نداره.

اگه منظور دوستمون اين باشه كه اگه چيزي در TextBox وجود داشت اون رو نمايش بده و اگه وجود نداشت مخفيش كنه و با توجه به اينكه گفتن قراره مقدار موردنظر رو از ديتابيس بخونن و تو اين شي نمايش بدن پيشنهاد ميكنم از ابتدا با يك شرط وضعيت مقدار خودتون رو از ديتابيس چك كنيد. اگه مقداري از ديتابيس خونده شد و اين مقدار صحيح بود كه با دستور LoadText ميشه تو شي TextBox نمايشش داد.

اگه هم مقداري از ديتابيس بدست نيومد و شرط نقض شد يك متغير رشته‌اي رو مقدار تهي قرار بدين و اون متغير رو تو شي TextBox فراخواني كنيد. در اينصورت هيچي تو شي TextBox نمايش داده نميشه و اينطور به نظر ميرسه كه شي موردنظر مخفي شده.

ASANWEB

Member
دوست عزيز
مقدار شي EditBox توسط كاربر به طور دستي ميتونه تغيير كنه اما شي TextBox فقط براي نمايش متن استفاده ميشه و امكان تغيير دادن محتوي به صورت دستي رو نداره.

اگه منظور دوستمون اين باشه كه اگه چيزي در TextBox وجود داشت اون رو نمايش بده و اگه وجود نداشت مخفيش كنه و با توجه به اينكه گفتن قراره مقدار موردنظر رو از ديتابيس بخونن و تو اين شي نمايش بدن پيشنهاد ميكنم از ابتدا با يك شرط وضعيت مقدار خودتون رو از ديتابيس چك كنيد. اگه مقداري از ديتابيس خونده شد و اين مقدار صحيح بود كه با دستور LoadText ميشه تو شي TextBox نمايشش داد.

اگه هم مقداري از ديتابيس بدست نيومد و شرط نقض شد يك متغير رشته‌اي رو مقدار تهي قرار بدين و اون متغير رو تو شي TextBox فراخواني كنيد. در اينصورت هيچي تو شي TextBox نمايش داده نميشه و اينطور به نظر ميرسه كه شي موردنظر مخفي شده.

بله مشکلم حل شد و در جواب دوستی که گفته بود editbox بگم که دقیقا evil_gates درست میگه و من نمیخوام مقدار داخلش رو کاربر بتونه ویرایش کنه

Amit13

Well-Known Member
بله مشکلم حل شد و در جواب دوستی که گفته بود editbox بگم که دقیقا evil_gates درست میگه و من نمیخوام مقدار داخلش رو کاربر بتونه ویرایش کنه

خوب ميتونيد اون رو خارج از صفحه ي كاربر بذاريد،نميدونم فقط از معمول كارهاي خودمه.

مرسي evil_gate جون واسه پاسخ.:rose:

saadatmsg

Active Member
دوست عزيز جناب asanweb اگر ممكنه حالا كه مشكلتون حل شده يه نمونه از كارتونو براي دوستان ديگه بذاريد تا كساني كه مشكل مشابه دارن بتونن از اون كمك بگيرن

ممنون از لطفتون

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
خوب ميتونيد اون رو خارج از صفحه ي كاربر بذاريد،نميدونم فقط از معمول كارهاي خودمه.
دوست عزيز
نكته اي كه تو برنامه نويسي هميشه اهميت داره اينه كه سعي كنيد تا جايي كه ممكنه كدهاتون رو كوچكتر و عناصري كه در برنامه قرار ميديد كمتر كنيد تا در نهايت پروژتون كوچك تر و كم حجم تر بشه.

شايد با كمي فكر كردن بيشتر بشه از ايجاد يك عنصر اضافي در به قول شما خارج از فضاي كاري برنامه جلوگيري كرد. پيشنهاد ميكنم اين نكته رو تو برنامه هاتون هميشه مدنظر قرار بديد دوست من.

موفق باشيد

ASANWEB

Member
دوست عزيز جناب asanweb اگر ممكنه حالا كه مشكلتون حل شده يه نمونه از كارتونو براي دوستان ديگه بذاريد تا كساني كه مشكل مشابه دارن بتونن از اون كمك بگيرن

ممنون از لطفتون

والا من که مشکلم رو با لطف بچه های اینجا حل کردم و همون کاری رو که جناب nevercom گفت کردم یعنی یه دستور شرطی دادم که اگر متغیر خالی بود اون شی مخفی بشه مثل همین کد که در زیر میبینید :
کد:
[SIZE=2][COLOR=#0000ff][SIZE=2][COLOR=#0000ff]If[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101][SIZE=2][COLOR=#010101] (Query$[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101][SIZE=2][COLOR=#010101] = [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#800000][SIZE=2][COLOR=#800000]''[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101][SIZE=2][COLOR=#010101]) [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Then[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][B][SIZE=2][COLOR=#000080][SIZE=2][COLOR=#000080]Hide[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=2][COLOR=#010101][SIZE=2][COLOR=#010101]("Text")[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff][SIZE=2][COLOR=#0000ff]End[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE]

و همونطور که می دونید Query$ متغیر ما هست و قبلا باید مقدارش رو مشخص کنیم ( که برای من نمایش یک رکورد از دیتابیس بود) و text هم شی یا آبجکت text هست

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا