کمک کنید

bebe

Member
سلام دوستان بنده برای سایتم یه ارمی رو طراحی کردم با فوتوشاپ و سیو کردم
حالا میخوام سایزش رو کوچیک تری کنم یعنی سایز طرح ارم رو یعنی اندازه اون طرحی رو که زدم میخوام کوچیکش کنم هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم باید چیکار کنم ؟

Mandana

Active Member
دوست جان لطفن سوالاتتون رو در بخش سوالات و درخواست ها مطرح کنید

°°°° منتقل شده توسط ماندانا °°°°

Mandana

Active Member
ینی یه داکیومنت رو کلن میخواین کوچیک کنین؟
image>image size

موفق باشید
rose.gif

bebe

Member
سلام امیدوارم که خسته نباشید
این سایت منه www.tehranjeles.net توی همون صفحه اول بالای سایت سمت چپ رو نگاه کنید اون ارمی رو که طراحی کردم گذاشتم که نوشته تهرانجلس
1- میخواستم ببینم چرا الان بک گراند اون عکسی که گذاشتم سفیده و مثل قالبش نیست درصورتی که اصلا من برای بک گراند رنگ انتخاب نکردم عکس قبلیش هم همینجوری بود ولی همرنگ قالبش بود راهنمایی کنید
2- من سایز این ارم رو خیلی کوچیک کردم تا توی اون قسمت جا بشه میخواستم ببینم نمیشه سایز اونجایی رو که این لوگو قرار میگیره رو توی سایت بزرگ تر کرد تا مشکلی نباشه این رو هم یادم بدید خیلی خیلی ممنون
موفق باشید

S4DEGH

Well-Known Member
چه اسكريپت باحالي .. :دي

ببين اگر تصويرت پشت ضمينه نداشته باشه .... موقع ذخيره كردن .. بايد gif كنيش ... !! اگر jpg يا png باشه بك گراند ميده .. :)
البته png توي IE بگ گراند ميده ... توي فايرفكس نميده !

من سایز این ارم رو خیلی کوچیک کردم تا توی اون قسمت جا بشه میخواستم ببینم نمیشه سایز اونجایی رو که این لوگو قرار میگیره رو توی سایت بزرگ تر کرد تا مشکلی نباشه این رو هم یادم بدید خیلی خیلی ممنون
اين مربوط ميشه به بخش php نه فتوشاپ ...

كافيه كد هدرش رو باز كني .. دنبال logo.png بگردي .... سپس اونجا سايز عكس رو بيشتر كني ...

memeri

Member
البته IE7 از png به صورت کامل پشتیبانی می کنه.ولی در نسخه های قبلی بک گراند می داد.برای این کار هم یه تابع جاوا اسکریپت هست که می گرده و فایل های png رو بدون بک گراند می کنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا