کمک کنید

سلام من تازه کار هستم برای محل کارم باید یا اتوران بسازم یکم کار کردم یه چیزایی فهمیدم چندتا سال دارم میشه جواب بدید؟
1- صفحه رو چه اندازه بزنم که وقتی سی دی اجرا میشه کل صفحه کل مانیتور رو بگیره.
2- وقتی complit رو میزنی فایل اجرایی درست میشه؟ یعنی همین کافیه؟ فایل اجرایی رو ذخیره کنم بعد رایت کنم؟
3- می خوام وقتی سی دی رو روایت کردم و اجرا کردم به محض قرار دادن سی دی اتوران اجرا بشه برای این کار باید چه کنم؟
4-می خوام منو بار بالا در صفحه نباشه و خودم دکمه برای بزرگ و کوچک کردن بذارم برای اینکه منو نوار عنوان بالا رو بردارم چه کنم؟
خواهش می کنم به سوالاتم جواب بدید مرسی.

silvercover

کاربر متخصص
1- صفحه رو چه اندازه بزنم که وقتی سی دی اجرا میشه کل صفحه کل مانیتور رو بگیره.

اینطوری صحیح نیست. نمیشه هیچ سایزی رو پیدا کرد که این طور باشه. بهترین کار این هست که موقع اجرا برنامه رزولوشن سیستم به سایزی که شما میخاین تغییر کنه. متعارف ترین سایز از نظر من 800 در 600 هست. یعنی برنامه رو با این سایز کار کنید و بعد از بخش Project Settings و از قسمت Display Resolution تیک Try to change to رو فعال کنید و از لیست سایز مد نظر رو انتخاب کنید. بدین ترتیب با هر بار اجرا رزولوشن سیستم تغییر میکنه و به محض خروج بر میگرده به حالت اول.

2- وقتی complit رو میزنی فایل اجرایی درست میشه؟ یعنی همین کافیه؟ فایل اجرایی رو ذخیره کنم بعد رایت کنم؟

شما باید به مسیر دهی های درست و قرار دادن پوشه ها و فایل های لازم کنار فایل Exe هم دقت داشته باشید. در مورد <SrcDir> توی انجمن و یا راهنمای بیلدر بخونید.

3- می خوام وقتی سی دی رو روایت کردم و اجرا کردم به محض قرار دادن سی دی اتوران اجرا بشه برای این کار باید چه کنم؟

اگر بخاین برنامه خود کار به محض گذاشتن دیسک بیاد بالا موقع کامپایل باید تیک گزینه Generate autorun.inf رو زده باشید.

4-می خوام منو بار بالا در صفحه نباشه و خودم دکمه برای بزرگ و کوچک کردن بذارم برای اینکه منو نوار عنوان بالا رو بردارم چه کنم؟

برای اینکار باید از Project Settings تیگ گزینه Standard Window رو بردارین.

جدیدترین ارسال ها

بالا