سلام دوستای گلم
خوبین؟
راستش من تو یاهو یه هکر منو تهدید به هکه سیستم کرده!!!

میدونم و مطمئنم هکره
بنظره شما چیکار کنم؟
من خیلی ازش میترسم
میگفت بدونه برنامه کار میکنه و تا اونجایی که من تحقیق کردم یعنی بدونه تروجان!!!
چون بدونه اینکه بفهمم وارد سیستمم شد و ....
با اینکه برنامه فایروال دارم ولی گفت من برام فرقی نداره چه برنامه ای نصب باشه، من کاره خودمو میکنم!!!!

من نمیدونم چیکار باید بکنم؟
یعنی از طریق آی پی منو رد یابی میکنه؟
برنامه Super Hide IP نصب کردم ولی نمیدونم چرا دلشوره دارم
ممنون میشم کمکم کنید
IP کاربران سرویس دهنده های اینترنتی به صورت متعارف Dynamic ئه و ثابت نیست، مگر اینکه هزینه اضافی IP
Static شون رو پرداخت کنند. در نتیجه بصورت معمول IP شما همیشه یک مقدار ثابت نیست که هکر روی اون
IP تمرکز کنه، در ضمن دانستن IP به تنهایی کافی نیست.
اول باید مطمئن شوید که روی سیستم تون هیچ نرم افزار مخفی ای نصب نشده که به هک شدن سیستم تون
کمک کنه. دو دسته نرم افزار مخرب هست که باید نگران شون باشید، Rootkit ها و Spyware ها که اولی
به هکر امکان دسترسی کامل به ویندوزتون رو خواهد داد و دومی اطلاعات مورد نیاز هکر رو فاش می کنه، مثل
رمز های عبور و ... به یک ویروس کش یا ابزار اختصاصی ای که Rootkit ها و Spyware ها رو شناسایی می کنه نیاز
دارید که مطمئن شوید که در حال حاضر سیستم تون آلوده نیست.
رجوع شود به :
نرم فزار های جاسوسی
چگونه بدون اجازه وارد آی دی دیگران شویم
ثانیا حتما یک Firewall و با تنظیمات توصیه شده پیشفرض اش نصب کنید.
ثالثا تنظیمات Remote Assistance ویندوز تون رو چک کنید که فعال نباشند.
رجوع شود به :
آیا ممکنه فضولی کامپیوترم رو کنه؟
رابعا تحت هیچ شرایطی از کاربری فایلی دریافت نکنید، حالا چه از طریق ایمیل و چه از طریق معرفی لینک و ...
هر جا هم که دیدید صفحه Login یاهو و غیره باز شد، بی خیال اون صفحه بشوید و صفحه رو ببندید و در یک صفحه جدید
دیگه خودتون آدرس سایت مورد نظر رو بنویسید و Login کنید، خیلی از هکر ها با صفحات Login تقلبی رمز عبورتون
رو می دزدند.
نکته مهم اینه، اغلب کاربرانی که هک می شوند بیشتر از اینکه سیستم شون نا امن باشه، نحوه کاربری خودشون
خطرناکه، یعنی هر کسی یک لینک صفحه یا فایل با عنوان جذاب بهشون ارسال می کنه فوری رویش کلیک می کنند
و ...
ابزار هایی مثل Firewall و Anti Spyware و Anti Rootkit و ... بهتون کمک تون می کنند که هک نشوید،
اما به شرطی که خود کاربر به حد کافی محتاط باشه، اگه خود کاربر با دست خودش هر چی لینک ناشناخته و نامطمئن
هست باز کنه یا هر جا که رمز کاربری ازش پرسید بدون فکر Login کنه، نهایتا هک میشه.