کمک کنید من نرم افزار نیاز دارم

1mdfr

Member
:rose::wink::wink:باسلام من نرم افزاری نیاز دارم که با ان فیلم بازیو... بسازم آیا کسی سراغ دارد اگه دارد لینکه دانلودش را بده ممنون دوستان عزبز:rose:

1mdfr

Member
این جا چه انجمن خوبیه همه ی پاسخ ها را می توان در این جا یافت :wink::rose::rose::rose:

1mdfr

Member
سلام

سلام من هم بازی می خواهم بسازم هم فیلم :rose:

این جا چه انجمن خوبیه به همه ی جواب هایش می رسد این تقدیم به کاربران مجید انلاین:rose::rose::rose::rose::rose::wink::wink:

majid_a95

Active Member
باز باید تعیین کنید چه نوع فیلمی و چه نوع بازی؟
2 بعدی... 3بعدی و ....

benyamin_pc

Well-Known Member
اگه منظورتون از فیلم بازی همون دموی معرفی بازی هست و بازیتونم میخاین 3 بعدی باشه میتونین از همون نرم افزاری که برای ساخت محیط و کاراکترهای بازیتون استفاده میکنین برای ساخت اون دمو هم استفاده کنین , نرم افزارشم میتونه تری دی مکس یا مایا یا هرچیز دیگه که بلدین باشه
برای ساخت خود بازی 3 بعدی هم راه و چاه زیاده که ساده ترینش استفاده از یه موتور هست

++Hadi++

Active Member
بهترین گزینه ها ،soft image XSI هست.از مایا بینهایت تو همه چی قوی تره.بعد از اون مایا رو بورس هست...

benyamin_pc

Well-Known Member
هرکی هرچی بلده همون خوب و تو بورسه
همه اینا یه کارای مشابه انجام میدن و هرکی با یکیش راحته , مثلا من با تری دی مکس راحتم و توش برای کارکترم راحت غیر از استخون عضله هم میسازم تا فشرده شن و تو چند ثانیه آن رپ متریالش میکنم و ... این یعنی با هرچی بلدی شک نکن و راهتو هی کج کن و ادامه بده , موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا