کمک کنید اورژانسیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

DIMO

Active Member
سلام :

اول این عکسی رو که upload کردم رو نگاه کنید،تو max فرمان دیگه ای بجز displace برای تبدیل کردنش به Landscape وجود داره اگر وجود داره خیلی ممنون میشم بگین.اگر با Bryce هم بشه این مشکل رو حل کرد لطفاً بگین چون یه چیزایی از Bryce سرم میشه،لطفاً جواب بدین چون سردرگم شدم و بهش خیلی نیاز دارم.متشکرم:mad:

پیوست ها

• painted_aerial.JPG
    painted_aerial.JPG
    54.1 کیلوبایت · بازدیدها: 21

:Mohsen:

کاربر باتجربه
من متوجه نشدم از رو عكس بيشتر توضيح بده مشكلت چيه

bassam_cg

Active Member
salam age mekhai ba displacement enkaro bekoni bayad boland va kotah aks ro moshakhas koni bad bad akso be noghat seyah va sefed tabdel koni sepas dar displace bekar bebari albate tavajo kon man manzooram displac dar material nest balke displacment ke dar modify gharar dare hastesh

DIMO

Active Member
این عکس یک عکس هوایی هست از یک منطقه،جایش هم زیاد مهم نیست، من میخوام یه پستی بلندی بدم به کار که این پستی بلندی ها(دقیقاً یا تقریباً 90،80درصد باتوجه به پستی بلندی های عکس صورت گرفته باشه) در ضمن با همون displacement تو قسمت modify میشه ولی ارتفاع قسمت هایی که از زمین بالاترن مثل کوه یا پایینتر از سطح زمین هستن مثل رودخانه دقیق در نمیاد فقط یه چیز کلی رو displace میکنه،من چیزی میخوام که یکم دقیقتر روش کار بشه.

hamed-ddd

Well-Known Member
گلم....نگفتی از کجا میخوای بدونی که ارتفاع زمین چقدره ...پل چقدره..رودخانه کجاست....شما ندونی کامپیوتر از کجا بدونی....به برنامه برایس نگاه نکن که خودش برجسته میکنه....تو تمام برنامه ها وقتی displace میشه همیشه تمام ارتفاعها و پستی بلندیها تعریف شده (توسط کاربر) و فقط ضریب که تغییر میکنه و لی نسبتها حفظ میشه....این کار تو برنامه تری دی مکس و بیشتر برنامه های سه بعدی توسط یه طرح سیاه سفید(ترجیحا) تعریف میشه....به این ترتیب که شما پایینترین سطح رو با رنگ سیاه و سایر سطوح که بالاتر قرار دارند با رنگ کمتر و بالاترین سطح هم با رنگ سفید تعریف میکنید ....
بعد میتونید با تغییر ضرایب مربوطه تو برنامه تعیین کنید که این اختلاف سطوح به چه نسبتی باشه....
تا یه طرح مناسب نداشته باشی نمیتونی کاری انجام بدی و مجبوری دستی کار کنی

Sherlock_Holmes

Active Member
آره موافقم
contrast عكس اصلا كمكي به برنامه براي تشخيص پستي بلنديها نميكنه....

DIMO

Active Member
رودخونه رو مثال زدم، خود عکس که یه دشته که اتوبان از پایینش می گذره و وسطش هم که منطقه مسکونی،اداری و پارکینگ و........ هست،از vray displacement کمک گرفتم ولی سیستمم کم آورد و 3dmax شوتم کرد بیرون از برنامه (Erorr:Memory Low)دقیقاً موقعه ای بود که داشتم box، segment رو زیاد میکردم ولی یه بار دیگه امتحانش میکنم ببینم جواب میده یانه.راستی داشت یادم میرفت از همه ممنونم که به کمک من اومدن،در آخر هم این عکسهای سیاه وسفید رو نگاه کنید و بگید کدوم برا displace بهتره یا روی کدوم باید تغییراتی رو اعمال کنم تا بهتر بشه.

دیگه به بزرگیه خودتون این همه پرحرفی رو ببخشید.:cry:

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    294.6 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • 2.jpg
    2.jpg
    295.2 کیلوبایت · بازدیدها: 5

bassam_cg

Active Member
agha dimo age bad az displace moshkelet hal nashod jesmet ro be poly tabdel kon bad az on ba pull and push moshkelet ro hal kon khieli komaket mekone

DIMO

Active Member
ها...... ن ن ن ن ن دست درد نکنه یادم آوردی ایول الان امتحانش میکنم اصلاً اینو فراموش کرده بودم .دستت درد نکنه

DIMO

Active Member
Vue تا حالا کار نکردم ولی فکر کنم از این به بعد باید با vue هم یاد بگیرم که کار کنم.ممنون

آخرین ویرایش:

DIMO

Active Member
vray displacement رو امتحان كردي؟

Sherlock_Holmes جان vray displacement رو امتحان کردم به درد میخوره ولی برای این کار روی سیستم من سنگینه و سیستم من کم میاره.

bassam_cg دستت درد نکنه امتحانش کردم و خیلی کمکم کرد،کسی فکر دیگه ای برای اینکار نداره؟

bassam_cg

Active Member
dimo jan vaghti khasti az aks bara displacement estefade koni aya bejoz rang sefed va seya az rang khakestari nez estefade kardi ? hatman enkaro bokon bekhosos bara ghesmathai meyani

DIMO

Active Member
bassam_cg دستت درد نکنه این یکی کمکت هم خیلی کار من رو پیش برد برنامه ای برای سریعتر پیش بردن این نظری که دادی وجود داره که به ما معرفی کنی ممنون میشم.

جدیدترین ارسال ها

بالا