MJ Rayaneh
Well-Known Member
توي سايت سازنده اش سرچ كنيد. بايد درايور مخصوص اين ويندوزها رو هم اونجا پيدا كنيد.
من یه مدم adsl مدل justec دارم که وقتی ویندوز 7 یا ویستا نصب میکنم سی دی درایورش روی هیچ کدوم نصب نمیشه. میخواستم بدونم باید چی کار کنم
اگه با usb وصل ميكنين و درايور ميخواد و ما نداريد، از پورت ethernetش استفاده كنيد.
مودم رو وصل کنم و بعد این کار ها رو بکنم ؟سلام دوستان .
برای استفاده از پورت اترنت باید کارت شبکه داشته باشین .
برای نصب کارت شبکه باید مراحل زیر رو طی کنید :
Network connections > local area connection > properties > internet protocol
اول گزینه use the following ip address رو انتخاب کنید و بعد اطلاعات زیر رو وارد نمایید :
Ip address : 192.168.1.10
ُsubnet mask : 255.255.255.0
به بقیه موارد هم کاری نداشته باشین .
بعد از نصب کارت شبکه باید مودم رو تنظیم کنید .
در زیر روش تنظیم مودم رو نوشتم :
1 - در مرورگرتون ip زیر رو وارد کنید :
192.168.1.1
با وارد کردن این ip وارد صفحه تنظیمات مودم میشید .
اگر ازتون نام کاربری یا روز عبور پرسید هر دو رو admin وارد کنید .
بعد گزینه quick setup رو انتخاب نمایید .
در مرحله بعد باید vpi و cpi رو وارد کنید که این ذوعدد رو شرکت که ازش خدمات میگیرین بهتون میده .
به مرحله بعد برین .
در این مرحله گزینه bridging رو انتخاب کنید .
به مرحله بعد برین .
از این جا به بعد دیگه تغییری ایجاد نکنید و همین جور نکست بزنید تا برسین به آخرش در این جا با انتخاب گزینه فینیش تنظیمات ذخیره میشن .
بعد از این کار ها مرورگر رو ببندین و مودم رو خاموش و روشن کنید .
حالا می تونید یه کانکشن بسازید و به اینترنت متصل شوید .
اگر که کانکشن هم بلد نیستین بسازین بگین تا آموزش بدم .
سوالی بود درخدمتم .
موفق باشید .
دوست عزيزمون E-Boy توضيحات لازم رو دادند. فقط بايد آيپي كه در خط ششم توضيح داده شده رو 192.168.0.1 وارد كنيد.اگه با USB وصل ميكنين و درايور ميخواد و ما نداريد، از پورت Ethernetش استفاده كنيد.
بله.مودم رو وصل کنم و بعد این کار ها رو بکنم ؟
سلام دوست عزیز .سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان و کاربران و مدیران این سایت
مدل مودم من jdl500 u هست
دوست عزیز شما اموزش ها رو برای xp گذاشتید . ما که با xp مشکل نداریم . اگه براتون زحمتی نیست برای ویستا یا 7 هم بزارید
در اموزشتون منظورتون از کارت شبکه چیه و لطفا ساخت کانکشن رو هم توضیح بدید
با تشکر
البته در صورتي كه موقع نصب ويندوز درايورش رو نصب كرده باشيد.اگر که مادر برد شما به صورت پیشفرض این قطعه رو داشته باشه یه آیکون به نام local area connection در صفحه network connections شما وجود داره .
البته در صورتي كه موقع نصب ويندوز درايورش رو نصب كرده باشيد.