کمک کنید ، نحوه ریجیستر کردن فایل های ocx در ویندوز سون برای vb6

rapidrocket

New Member
سلام دوستان خواهش می کنم کمک کنید من هرکاری می کنم نمی تونم فایل های ocx رو برای استفاده در vb6 تو ویندوز سون ریجیستر کنم :rose:

rapidrocket

New Member
خواهش می کنم کمک کنید من خیلی دنبالش تو اینترنت گشتم ، یه فیلم پیدا کردم که می شه ریجیستر کرد ولی هنگام استفاده از اون ocx ها تو وی بی 6 از طریق قسمت componnets که فعال می کنی اون فایل ocx رو خطای Error Accessing the system registry

the_king

مدیرکل انجمن
خواهش می کنم کمک کنید من خیلی دنبالش تو اینترنت گشتم ، یه فیلم پیدا کردم که می شه ریجیستر کرد ولی هنگام استفاده از اون ocx ها تو وی بی 6 از طریق قسمت componnets که فعال می کنی اون فایل ocx رو خطای Error Accessing the system registry

عموما مشکل مربوط به دسترسی ناقصه، برنامه و ویژوال استدیو باید با دسترسی Run as administrator اجرا شوند.

rapidrocket

New Member
ممنون اون مشکل حل شد و به غیر از اون کلا بعضی از کامپوننت ها تو سون ریجیستر نمیشن مشکل از چیه خطای می ده که فایل dll یا ocx نمی تواند ریجیستر شود ؟

rapidrocket

New Member
من بیشتر برای استفاده از کامپوننت های codejock با این مشکل روبرو می شم ، وقتی یکی از پروژه هارو مثل skin controls اجرا می کنم خطا می ده ، یعنی خطای user difined type not didined با این مشکل باید چیکار کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا