کمک --- کمک . لطفا کمکم کنید. حتما بخونین ...

Hamed_gh

New Member
میخوام یک پروژه درست کنم که روی صفحه تمام نقطه بافاصله هستش که
میخوام باحرکت موس اون نقطه که موس از همه نزدیکتر هستش روشن
بشه یعنی به محضی که نشانگر موس یکم دور شد سریع به نقطه ای که
از همه نزدیکتر هستش اون روشن بشه

میخوام رو اون نقطه ها خط بکشم بطوری که خطم کج نشه .هر وقت نزدیک
یه نقطه شد خط خودشو بچسبونه به نقطه

میخوام همین طوری رو نقطه ها خط بکشم مثل نرم افزار auto cad)

میخوام اون خطی که کشیدم اگر به صورت مربع یاهر شکل دیگه ای در اومد
اگر اون نقطه ابتدای خط به نقطه انتهای خط وصل شد یک کاری انجام بدم

در اصل میخوام هرخطی که کشیده شد یک مووی کلیپ جدید بسازه

با تشکر
:sad:

fafa^mx

Member
کاره ساده یی نیست! وقت می بره! باید برا نقطه هات محدوده تعریف کنی!بعد محدوده هات را با خط هایی که user میکشه هماهنگ کنی!!! اگه فلش کار نکردی می تونم پیشنهاد بدم بیخیالش بشی چون به این سادگیام نیست ;)

fafa^mx

Member
من اصولا برا کسی FLA نمی سازم ولی این یکیرو کرمم گرفت یه چیزی شبیه شو بسازم! کرم دیگه کاریش نمیشه کرد! این تقریبا شبیه چیزیه که گفتی! pointer از نقطه صفر شروع به انجام ترسیم میکنه!

9KB http://www.iflashdes.net/sample/dot.rar

CMAX

Member
سلام

اینقدر کمک کمک کردی و اینجا و اونجا فارسی و انگلیش نوشتی که ما هم گفتیم یه کمکی بکنیم

راستیش کاملا اونچه که می خواستی نیست اما خوب کمی تا قسمتی نیمه ابری مشکلت رو حل می کنه
فقط باید یکم دستکاریش کنی

وقتی ترسیم شکل به نقطه اول رسید تمام شکل که با خط کشیده شده Fill می شود و البته قابل جابجا و می تونی
بزاریش یه کناری

خودت اگه کمی به کد نگاه کنی متوجه میشی .

پیوست ها

• Dots.zip
    14.2 کیلوبایت · بازدیدها: 16

fafa^mx

Member
این وسط خوش به حال این آقا حامد شد! خر کیف!فقط مشکل fillRect اینه که 4 تا نقط باید پشت سر هم انتخاب شن بعد مستطیل شن ! نمیشه وسطش زیر آبی رفت !البته اگه وقت بزاری روش حل میشه. کله دیگه تکنیکای مختلف :D! ما کرتیم CMAX جون.

CMAX

Member
اوستا ما که زمین خورده شمائیم ! کل کل کجا بود ! تکنیک کجا بود من دیدم این بنده خدا دو سه جا Sosفرستاده گفتم که قبل از اینکه ناتو وارد عمل بشه ما خودمون یه کمکی بهش بکنیم قصد جسارت نداشتیم اوستا جون
مخلصیم اسیدی

جدیدترین ارسال ها

بالا