Fa کمک کمک در مورد فایلmbd

saeedmoha

New Member
سلام خدمت اساتید
اگر به اشتباه یک فایل mbd را هنگام ذخیره کردن روی یک mbd دیگر ذخیره کنیم میتوانیم برش گردونیم در ضمن فایل exe برنامه تولید نهایی شده ایا میشه فایل exe را در mmb باز کرد و ویرایش کرد همچون فایل mbd باتشکر خیلی نیاز دارم

آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
اگه سیستم رو ریستارت نکرده باشید با نرم افزارهایی که رم رو میخونه میتونید فایل قبلی رو بدست بیارید
در مورد بازگردانی فایل mbd از exe هم امکانش هست ولی بحث در مورد این موضوع (دیکامپایل فایل exe) توی این انجمن خلاف قوانین هست.
پس توصیه میکنم در این زمینه ادامه ندید!

Member
بحث در مورد هک کردن و دیکامپایل کردن فایلها مجاز نیست
در ضمن اگر نمیتونید پروژه کامل شده رو دوباره بسازید دو تا احتمال وجود داره
1- پروژه مال شما نبوده و شما طرز ساخت رو بلد نیستید (در این مورد شامل خط اول میشید) چون باز سازی پروژه های مالتی مدیا مثل آب خوردنه
2- پروژه مال شماست ولی کار زیادی برده و شما حاضر نیستید دوباره تمام کار رو از اول انجام بدید که در این مورد کاری از دستتون ساخته نیست چون باید کلی از کامپیوتر و برنامه نویسی یاد بگیرید

saeedmoha

New Member
بحث در مورد هک کردن و دیکامپایل کردن فایلها مجاز نیست
در ضمن اگر نمیتونید پروژه کامل شده رو دوباره بسازید دو تا احتمال وجود داره
1- پروژه مال شما نبوده و شما طرز ساخت رو بلد نیستید (در این مورد شامل خط اول میشید) چون باز سازی پروژه های مالتی مدیا مثل آب خوردنه
2- پروژه مال شماست ولی کار زیادی برده و شما حاضر نیستید دوباره تمام کار رو از اول انجام بدید که در این مورد کاری از دستتون ساخته نیست چون باید کلی از کامپیوتر و برنامه نویسی یاد بگیرید

سلام مهندس پروژه مال خودمه ولی چون فایلهای زیادی داره به اشتباه رو مسیر قبلی ذخیره شد در ضمن من اگه بخوام تو فرمان اجرا کردن یک پروژه دیگه در همان صفحه آیا میشه فایل exe را اجرا کرد یک بخشی این رو داره ولی فقط فایل mbd رومیشه اجرا کرد نه exe رو میشه راهنمایی کنید
خیالتون راحت مال خود خودمه

جدیدترین ارسال ها

بالا