کمک کمک خیلی اورژانسیه

mahmood_mn

Active Member
سلام . من با یه مشکل تو نصب ویندوز ایکس پی مواجه شدم . :cry:مشکل از اونجا شروع شد که درایو سی رو فرمت کردم و روش ویندوز رو نصب کردم بعد از ریست شدن کامپیوتر دیگه چیزی نیومد . بعد یه سی دی ویندوز دیگه گذاشتم . بعد از اینکه رفت توی محیط ستاپ روی هیچ کدوم از درایوها ویندوز رو نصب نمی کنه و پیغام زیر رو می ده :

setup must write some startup files to the following disk

76294MB disk0 at id 0 on bus 0 on atapi MBR​

بقیشم میگه که برای ادامه نصب به صفحه قبل برگردید و یک پارتیشن xp-compatible رو انتخاب کنید . :-?

لطفا هر کی می دونم کمکم کنه . باید سریع ویندوز رو نصب کنم . :sad::rose:

آخرین ویرایش:
عزیزم، شما باید از راه بوت وارد عمل بشید. تنظیمات مادر بورد رو که می گم انجام بدید:
وقتی ریست می کنید Delete رو بزنید و وارد تنظیمات مادربورد بشید.
در قسمت بوت، به ترتیب این درایو ها رو انتخاب کنید:
اول: CDrom
دوم: hard
سوم: CDrom
چهارم: Disable
بعد سیو کنید تا ریست بشه! وقتی که رسید به اونجایی که در حال خواندن CDrom و رایتر شماست اونجا دکمه های Space و F8 رو با هم فشار بدید (قبل اینکار باید سیدی ویندوز تو CDrom باشه هاااا!)
بعد که اومد بالا همینطوری ادامه نصب بزنید تا برسه قسمت پارتیشن بندی. اونجا پاتیشن بندی رو بکنید (پارتیشن بر اساس MB تنظیم شده است. هر 000، یک (1) گیگ حساب میشه! مثلا 1000MB میشه 1 گیگ!)
بعد که تموم شد روی درایو C ویندوز رو شروع به نصب کنید. 100 % مشکلتون برطرف میشه.
زیرا این راه نصب وبندوز دقیقا مثل قلب ویندوز (Safe mode) می مونه! هرکاری بگید می کنه واستون. اما کمی حساس هست و نیاز به دقت بیشتری نصب به دیگر راه های نصب موجود، داره !

موفق و پیروز باشید ... :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا