کمک چند کتاب در مورد asp و asp .net

با سلام
من چند تا کتاب می خواستم من هیچی برنامه نویسی بلد نیستم لطفا کمکم کنید بگید چه کتابهایی بگیرم که asp و asp.net رو به صورت حرفه ای یاد بگیرم و بتونم سایت طراحی کنم لطفا کمک کنید .....

amirlol

Well-Known Member
با سایت زیر شروع کن
www.w3schools.com

از انجمن های مختلف هم کمک بگیر
کل تاپیک های گذشته رو بخون و نتیجه گیری کن

كسي كتابي سراغ داره كه زبان asp.net را از مقدماتي تا پيشرفته بصورت كامل آموزش داده باشه؟
اگه سراغ داريد حتما خبرم كنيد نام کتاب و انتشارات رو بنویسید .....

hamid-xp

Member
من یک کتاب به شما معرفی می کنم که بسیار عالی و کامل بوده و از مقدماتی تا حرفه ای است و به زبان انگلیسی و انتشارات سامز می باشد - asp.net unleashed از انتشارات sams
اگر این کتاب را خواستی برام پیغام بذار - در ضمن تمرین مهمتر از خود کتاب است و سعی کن در visual studio.net 2003 یادگیری و پروژه های خود را انجام دهی -

این کتاب انگلسیه کتابی نیست که فارسی باشه از مقدماتی تا حرفه ای باشه ؟ این رو چند و چطوری حالا می تونی بفرستی حالا ببین کتاب فارسی توپ چیزی نیست

hamid-xp

Member
اگه می خوای خوب و کامل چیزی یاد بگیری باید کتاب اصل بخونی زیرا در کتاب فارسی اصطلاحات کلیدی رو ترجمه می کنن و سطح خیلی پایینی دارن -البته من کتابهای فوق تخصصی asp.net در زمینه تجارت الکترونیک و پایگاه اطلاعاتی هم دارم در هر صورت اگه خواستی می تونی به من میل بزنی یا پیغام بذاری [email protected]

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا