کمک : چطوری دی وی دی خام رو برای نصب ویندوز به صورت bootable در آورم؟

1982

New Member
دوستان من هر کار میکنم وقتی ویندوز رو میخوام نصب کنم

و روی دی وی دی خام رایت میکنم اما نمیشه با دی وی دی بوت کرد و نصب کرد . مشکل کار من

از کجاست ؟

باید چه کارهایی بکنم که دی وی دی به صورت bootabe درآید ؟

لطفا راهنمایی کنید.

من برای رایت کردن از نرم افزار nero 8 استفاده می کنم .

Ehssan_it

Well-Known Member
سلام ورودت به مجید انلاین رو تبریک میگم
اولا : یک کم صبر داشته باش برای جوابات ، مخصوصا اینجا هم که یکی از قسمت های کم بازدید هست ( نسبت به بقیه انجمن ها )
دوما : سوالت رو واضح تر بپرس ، قبلام ویندوز رو روی هارد کپی کردی یا ایمج هست ، اگه ایمیج هست که نیازی به کار خاصی نیست .

the_king

مدیرکل انجمن
دوستان من هر کار میکنم وقتی ویندوز رو میخوام نصب کنم

و روی دی وی دی خام رایت میکنم اما نمیشه با دی وی دی بوت کرد و نصب کرد . مشکل کار من

از کجاست ؟

باید چه کارهایی بکنم که دی وی دی به صورت bootabe درآید ؟

لطفا راهنمایی کنید.

من برای رایت کردن از نرم افزار nero 8 استفاده می کنم .

برای اینکه یک DVD یا CD قابل بوت شدن باشد، علاوه بر فایل های عادی که در آن write می کنید، به یک بخش
Boot نیز نیاز است که بایستی از روی یک DVD دیگر که Bootable است کپی کنید، وگرنه ایجاد کردن این بخش
Boot کار آسانی نیست. برنامه هایی مثل UltraISO توانایی کپی کردن این بخش Boot را دارند (ارتباطی با Image گرفتن
از کل DVD یا CD ندارد، فقط همان بخش Boot).

باید از قسمت Boot یک DVD قابل Boot شدن Image بگیرید و در بخش Boot آن Compilantion به عنوان
Source of boot image data معرفی کنید. برای ایجاد کردن این Image از برنامه ای نظیر UltraISO استفاده کنید.
و در Nero حتما برای Write کردن DVD ای که Bootable باشد، نوع Compilation را (DVD-ROM (Boot قرار دهید.

HASTAR

Member
دوست عزیز برنامه نرو یه قسمتی داره به نامه بوتیبل که اونو بزنی سی دی بوت رایت می کنه

جدیدترین ارسال ها

بالا