کمک- چطوری این عکس رو درست کنم؟

mmb_hand

New Member
سلام
چطوری میتونم هاله های نوری که تو این عکس هست رو درست کنم.

Un_led.jpg

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    55.1 کیلوبایت · بازدیدها: 15
آخرین ویرایش:

mmb_hand

New Member
داداش چطوری میتونم کاری کنم که یه براش یا هر چیز دیگه ای از خودش نور بده؟
مثل یه خط راست و یه مثلث که از خودش نور میده .
و سوال دیگه اینکه:
چطوری میتونم یه منبع نور بیارم تو عکس بطوری که همه نور ها و سایه ها خیلی طبیعی باشه.
سوال سومم هم اینه که:
چطوری میشه یه نور به رنگ خاص یه جا گذاشت مثلا یه لامپ سبز رو چطوری باید درست کرد؟

ROHAM WEB

Well-Known Member
در مورد براشها اگه رنگ بکگراند یکی دو پایه سیرتر از رنگ قلم باشه glow خودش رو کاملا نشون می ده
اما اینکه خودت بخوای خودت یه تصویر glow بدی هم چند تا راه هست ساده ترینش اینکه از منوی layer و گزینه layer style پنجره laye style رو باز کنی و گزینه outer glow رو تیک بزنی
مورد بعد رو خوب متجه نشدم منظورت اینه که سایه ها رو داشته باشی بعد منبع نور اضافه کنی یا اینکه می خوای سایه و منبع رو خودت ایجاد کنی.در مورد دوم خودت باید نور و سایه رو پینت کنی.
02.jpg
1.jpg

sayagraphic

New Member
یه روش دیگه هم اینکه که از لایه اصلی یک کپی بگیری و اون رو بوسیله فیلتر blur قسمت gussion blur بصورت جلوه نور در بیاری

no.love

Member
سلام دوست عزیز.
با عرض پوزش فرصت آموزش تصویری رو ندارم پس لطفا خیلی دقت کن که خیلی مهم و کاربردیه.
کشیدن این خط ها همه با ابزار pentools انجام میشه باید در کشیدن خط ها مهارت لازم رو داشته باشی.
1-ابتدا خط ها را ایجاد کنید.
2-یک لایر جدید ایجاد کنید سپس به منوی windows بروید و brushes را انتخاب کنید.
3-این منوی تنظیمات براش شماست یک براش گرد انتخاب کنید و هاردنس اونو 0 بزارید و از منوی تنظیمات براش shape dynamics*scattering*smooting را انتخاب کنید.
4-به منوی windows بروید و paths رو انتخاب کنید.
5-روی pathsi که ایجاد کردید راست کلیک کنید و stroke path را انتخاب کنید.
6-در منوی باز شده brush و تیک simulate pressure را انتخاب کنید و ok را بزنید.
7-خط ایجاد شده شما باید دارایه گوشهای نازک باشد اگر به این صورت نشد یعنی یه جای کارتون ایراد داره.
8-خوب حالا میرم سراق سوالتون که خیلی راحته :
به تنظیمات لایرتون برید(لایر استایل) و از اونجا outer glow را انتخاب کنید و متناسب با رنگ بندیتون رنگ و تنظیماتو ایجاد کنید.
برای راهنمای بیشتر به فایل پیوستی برید که با فرمت psd لایر باز گذاشتم یکی از طرحهای خودمه.
موفق باشید.:paint:

پیوست ها

• 3.psd
    804.9 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • 3.jpg
    3.jpg
    114.8 کیلوبایت · بازدیدها: 4

mmb_hand

New Member
دوستان دست هموتون درد نکنه.
و سوال دیگه اینکه:
چطوری میتونم یه منبع نور بیارم تو عکس بطوری که همه نور ها و سایه ها خیلی طبیعی باشه.
داداش Riho منظورم اینه که خودم یه منبع نور مثل لامپ بیارم تو تصویر که واسم نور بده.
سوال سومم هم اینه که:
چطوری میشه یه نور به رنگ خاص یه جا گذاشت مثلا یه لامپ سبز رو چطوری باید درست کرد؟

جدیدترین ارسال ها

بالا