کمک و راهنمایی

isz.k120

New Member
با عرض سلام خدمت همه دوستان خوبم.
ببخشید من ترم آخر کارشناسی کامپیوتر هستم و باید این ترم یه پروژه بدم تحویل . اما مشکلی که وجود داره اینه که به هیچ زبون برنامه نویسی مسلط نیستم متاسفانه. یه کم از php خوشم میاد یه چیزایی ازش میدونم. میخواستم اگه بشه یه پروژه از این زبان بدم تحویل . حالا از شما میخوام کمکم کنید چکار کنم.اگه پروژه دارید بگید هزینش چقدره تا منم پرداخت کنم . خیلی ضروریه تو رو خدا کمکم کنید . ممنون:rose:

majid_a95

Active Member
سلام
خوب مگه حتما باید برنامه نویسی بدی؟ شبکه و مولتی مدیا و تحقیقات و ............. !! به نظرم با مدیر گروه تون صحبت کن !!
خودت کارکنی روی پروژت خیلی بهتره پروژه کارشناسیت یه جورایی رزومه ی کاریت محسوب میشه هاااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یاعلی

isz.k120

New Member
سلام
خوب مگه حتما باید برنامه نویسی بدی؟ شبکه و مولتی مدیا و تحقیقات و ............. !! به نظرم با مدیر گروه تون صحبت کن !!
خودت کارکنی روی پروژت خیلی بهتره پروژه کارشناسیت یه جورایی رزومه ی کاریت محسوب میشه هاااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یاعلی

سلام دوست عزیز خودمم از مالتی مدیا و گرافیک خوشم میاد حتما همین کارو میکنم، شاید قبول کرد. بعد اینکه واسه مالتی مدیا مثل چیا خوبه که چیز خوبی بشه و قبول کنن.ممنون:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا