کمک و راهنمائی

سلام به همه دوستان 3D کار من مال انجمن بقلی هستم و با فلش کار میکنم اومدم به شما سر بزنم تا ازتون راهنمائی بگیرم
من به خاطر پیشرفت کارم نیاز به استفاده از 3D دارم والبته نمی خوام صرفا نیاز الانم رو تامین کنم و قصد دارم به صورت اصولی و حرفه ای 3D رو یاد بگیرم و ادامه بدم
در اصل باید خشت اول رو بذارم و نمی خوام اشتباه کنم اینطور که من فهمیدم Zbrush یه نرم افزار ساخت مدل سه بعدی با دقت بالاست و برای انیمیت کردن مدل نیاز به مکس یا مایا دارم
حالا از دوستان کمک میخوام تا درست تصمیم بگیرم که علاوه بر Zbrush کدوم نرم افزار رو یاد بگیرم مکس یا مایا استفاده از کدوم بهتر و مفید تر هست؟ از خوندن نظرات همه دوستان خوشحال میشم
منتظر راهنمائیاتون هستم

sharin

Member
سلام .

بحث اينكه مايا بهتر يا مكس به قول يكي از بچه ها ديگه فسيل شده . هر دو قوي هستند ، هر دو رو نصب كن و ببين با كدوم اش حال مي كني ، بعد دنبال آموزش هاش هم تو فروشگاه هاي اينترنتي بگرد و ببين آموزشي هايي كه نياز داري براي كدوم يكي راحت تر پيدا مي شه و بهتره .

براي يادگيري ZB هم كه باز آموزش هاش در فروشگاه هاي اينترنتي پيدا مي شه و فراوونه . من براي ZB يه مجموعه ي 15 دي وي دي رو ديدم ، و همون هم برام كافي بود ، شما اگر بيشتر نياز داشتيد مي تونيد آموزشي ها ي بيشتري تهيه كنيد .

البته اين رو هم بگم كه براي ZB ، لازمه يه تسلط نسبي به برنامه هايي مثل مكس يا مايا يا ... داشته باشي.( البته نظر منه )

برنامه ي ZB هم ممكنه براي اول كار تو ذوق ات بزنه ، چون سبك اش با بقيه ي نرم افزاراي 3دي فرق مي كنه . بهتر بعد از يه مدت كه 3d كار كردي سراغ ZB بري .

اميدوارم مفيد بوده باشه .

موفق باشي.
يا علي.

جدیدترین ارسال ها

بالا