کمک!! ویرایش برخی قسمتهای وبی بولتین

a.solymani

New Member
سلام به همه دوستان
من وبی بولتین رو روی یک لوکال هاست نصب کردم چند تا مشکل دارم:
1- اون عبارت پایین صفحه (Powered by vBulletin) که متعلق است به سایت وبی بولتین رو چطوری بردارم و یا ویرایش کنم؟
2- من یک فارسی ساز روی برنامه قرار دادم . پایین صفحه کنار همون قسمت می نویسه که فارسی شده بوسیله فلانی!!! می خوام اونو بردارم
3- من اگه بخوام خودم وبی بولتین رو فارسی کنم با چه زبان برنامه نویسی این کار بکنم و روی کدوم فایلها باید کار کنم اگه راهنماییم کنید ممنون می شم

Parham

Well-Known Member
- اون عبارت پایین صفحه (Powered by vBulletin) که متعلق است به سایت وبی بولتین رو چطوری بردارم و یا ویرایش کنم؟
الان روی لوکل هستی‌ دوست عزیز اما حواست باشه که اگه خواستی‌ روی سایت خودت استفاده کنی‌ به مشکل بر می‌خوری اگر که لایسنس نداشته باشی‌ و همچنین برای برداشتن کپی‌ رایت پائین صفحه نیاز به داشتن لایسنس جداگانه برای اینکار هستش ... به هر حال برای حذف کردن یا ویرایش اون قسمت باید گزینه powered_by_vbulletin را در بخش مدیرت زبان ویرایش کنید و برای سوال دوم شما هم به احتمال زیاد باید همین قسمت باشه ...
- من اگه بخوام خودم وبی بولتین رو فارسی کنم با چه زبان برنامه نویسی این کار بکنم و روی کدوم فایلها باید کار کنم اگه راهنماییم کنید ممنون می شم
الان فارسی‌ ساز کامل برای نسخه های جدید وجود داره اما به هر حال اگر شما می‌خواهید که تغییرات ایجاد کنید یا اینکه از اول ترجمه کنید باید فایل زبان را دانلود و ویرایش کنید یا اینکه در بخش مدیریت باید واژه ها را تغییر بدید ...

a.solymani

New Member
پرهام جان ازت ممنونم ولی بازم مشکل دارم!!!
در آینده در همین تاپیک عنوان می کنم
بازم ممنون

آخرین ویرایش:

Solymani

New Member
پرهام جان کنار زیرمجموعه انجمن ها یک تصویر کوچک قرار گرفته
نحوه انجام این کار چطوریه؟
بازم ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا