کمک میخوام

moriniza

New Member
سلام .من در حال بازسازی قسمتی از تخته جمشیدم اما سرستون ها خیلی سخته کی می تونه واسم بسازه

D.Abedi

Member
سلام
آگه ممکنه چندتا عکس بگذار شاید فرجی بشود(من که تا حالا شیراز نرفتم که)

3DTotal

Well-Known Member
شما چند تصاویر از کارت بزار تا ببینیم چه طور می تونیم کمکت کنیم

pythoN

Active Member
سلام . خوشهالم که به تاریخ ایران اهمیت میدین .
لطفا بگید ستون های کدوک کاخ رو تا کمکتون کنم . در ضمن معمولا ستون ها رو به روش loft میسازن .

moriniza

New Member
Morinizaسلام بچه ها مرسی .من سرستون آپادانارو می خوام برای یک کار تاریخی .هرکی میتونه لطفا کمک کنه آخه خیلی مهمه .البته ایمیل من خرابه اگه میخوایید با من تماس به گیرید بهoriniza_animation_co ااف بزارید یا به 09166682985 زنگ بزنید مرسی

Fanous

Well-Known Member
سلام
من هم قبلا می خواستم یه کاری تو این مایه ها انجام بدم ، ولی یه نفری نمیشه ، جزئیات خیلی بالاس ، من هم فقط از روی عکس مدل می کردم ، البته عکسهای کوچیک که از نت گرفته بودم و چیز خاصی نمیشد دید
بهرحال من کارم رو بیشتر از اونی که می بینین پیش نبردم ، اگه بدردتون میخوره تا بزارم رو سایت !

پیوست ها

• WIP-11.jpg
    WIP-11.jpg
    122.2 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • WIP-12.jpg
    WIP-12.jpg
    181.5 کیلوبایت · بازدیدها: 5

pythoN

Active Member
من تا اونجا که بتونم کمک میکنم در ضمن عکس هم از تخت جمشید زیاد دارم که همرو خودم گرفتم .
به نظر من بعد از اینکه خواسته ی دوستمون رو در مورد سر ستون های اپادانا انجام دادیم تخت جمشید رو دسته بندی کنیم . و بازسازی کنیم .

moriniza

New Member
Kheli Az Pishnahadet Khosham Oomad Ke Kole Takhte Jamshidoo 3d Konim Man Apadanaroo Tachan Rooe Dige Tamoom Mikonam Faghat Mimoone Stooon Hash Ke Shoma Bayad Zahmateshoo Bekeshi .darzemn Age Beman Zang Bezani Ham Bishtar Baham Ashna Mishim Ham Joziiyate Karamoo Vasat Migam

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
خیلی کار جالبه . همه دوست دارن یه کمکی تو این زمینه بکنن . اگخ کمکی در مدلسازی و انیمیشن خواستی بهت کمک می کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا