کمک میخواستم

hamrah110

New Member
:-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-?

سلام به همگی
کسی هست که به من کمک کنه دوتا مشکل یا اینکه سوال دارم
1. من یک سایت میخوام درست کنم با قرنت پیچ و ومیخوام توس ام پی 3 بگذارم اما مشکل من اینه که چطور یکی از پلیر ها مثل مدیا پلیر یا یکی دیگه را در سایت بکار ببرم با این مسئله مشکل دارم یا بهتر بگم اصلا نمیدونم چطور این کار را بکنم
2. چطور میتونم یک رادیوی ایترنتی درست کنم ؟

اگر منو راهنمائی کنید خوشحال میشم
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

آخرین ویرایش:

bamshad

Well-Known Member
سلام در جواب به سوال اولتون باید این کد رو در سایتتون قرار بدید:

کد:
<object classid="clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6" id="WindowsMediaPlayer1" width="60" height="31">
  <param name="URL" ref value="http://www.site.com/music.mid">
  <param name="rate" value="1">
  <param name="balance" value="0">
  <param name="currentPosition" value="0">
  <param name="defaultFrame" value>
  <param name="playCount" value="1">
  <param name="autoStart" value="-1">
  <param name="currentMarker" value="0">
  <param name="invokeURLs" value="-1">
  <param name="baseURL" value>
  <param name="volume" value="50">
  <param name="mute" value="0">
  <param name="uiMode" value="full">
  <param name="stretchToFit" value="0">
  <param name="windowlessVideo" value="0">
  <param name="enabled" value="-1">
  <param name="enableContextMenu" value="-1">
  <param name="fullScreen" value="0">
  <param name="SAMIStyle" value>
  <param name="SAMILang" value>
  <param name="SAMIFilename" value>
  <param name="captioningID" value>
  <param name="enableErrorDialogs" value="0">
  <param name="_cx" value="1588">
  <param name="_cy" value="820">
</object>

به جای
کد:
http://www.site.com/music.mid
هم آدرس فایل موزیکت رو بزار!
(البته من به شما توصیه میکنم از فایلهای mid و یا کم حجم برای پخش کردن در وب استفاده کنید چون کاربر برای بالا آمدن سایتتان خیلی می بایست صبر کند)

برای سوال دومتون هم چند راه وجود داره!

1- ساختن فایل ASX ، که خودم به شخصه ازش اطلاعی ندارم و نمیدونم چه شکلی باید این رو نوشت!!!!!
2- ساختن رادیو توسط فلش
(من خودم یک کار ساده در همین زمینه دارم که واست اینجا میزارمش ، میتونه بهت کمک کنه!)

موفق باشی

پیوست ها

• radiomusic.zip
    7.8 کیلوبایت · بازدیدها: 4

hamrah110

New Member
خیلی ممنون هستم
بامشاد عزیز

سوالی دارم این کد را برای هر ام پی 3 باید بذارم
چون من تعداذ زیادی موزیک میخوام بذارم چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگر جواب بگیرم

آخرین ویرایش:

bamshad

Well-Known Member
خیلی ممنون هستم
بامشاد عزیز

سوالی دارم این کد را برای هر ام پی 3 باید بذارم
چون من تعداذ زیادی موزیک میخوام بذارم چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگر جواب بگیرم
منظورت رادیو ست یا کد اولیه؟

bamshad

Well-Known Member
تو می تونی یه پلی لیست درست کنی.
همینطور که reza_pa48 گفت تنها راه ، ساختن پلی لیست هست که این نوع فایلها با پسوند M3U هستند و آدرس چندین موزیک رو در خودشون جا میدند
البته اطلاعات بیشتری در این رابطه ندارم ولی شما با سرچ در گوگل به راحتی می تونی به نتایج خوبی دست پیدا کنی
موفق باشی

NabiKAZ

Well-Known Member
برای رایو آنلاین ،
البته دوستان توضیح دادند ولی بنده تکمیل میکنم.

در صورتی که خودتون نمیخواید رادیو تاسیس کنید و تنها میخواید رادیوهای سایتهای دیگر رو در سایتتون پخش کنید فقط کافیه لینک asx سایتی رو که این سرویس رو میده توسط اکتیو ایکس media player پخش کنی.
اگر هم میخواید چند کانال داشته باشه ، باید از برنامه نویسی server side استفاده کنید و لینک کانال ها رو مثلا از آرایه بسته به تقاضای کاربر به activex media player پاس بدید

به عنوان مثال کد زیر برای پخش شبکه irib1 استفاده میشود:
کد:
<OBJECT ID='Player' HEIGHT='151' WIDTH='150' classid='CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95' codebase='http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=6,4,7,1112' standby='Loading Microsoft� Windows� Media Player components...'      type='application/x-oleobject'>
	 <PARAM NAME='Filename' value='http://www.irib.com/live/jj1.asx'>
	 <PARAM NAME='ShowControls' VALUE='true'>
	<PARAM NAME='ShowStatusBar' VALUE='false'>
	<PARAM NAME='Autostart' VALUE='true'>
	<PARAM NAME='ShowPositionControls' value='False'>
	<PARAM NAME='ShowTracker' value='False'>
	<EMBED type='application/x-mplayer2'
	pluginspage =' http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/'
	SRC='http://www.irib.com/live/jj1.asx'
	name='Player'
	width='150'
	height='151'
	AutoStart='true'
	showcontrols='' showstatusbar='' showdisplay=''>
	</EMBED>
<noembed><a href='http://www.irib.com/live/jj1.asx'>Play جام جم 1</a></noembed>
	</OBJECT>
(البته رایو یا تلوزیون هیچ فرقی ندارد)

در کد بالا پارامتر Filename رو به دلخواه میتونید مقدار دهی کنید.

یه تلوزیون آنلاین در سایت زیر هست که میتونید مشاهده کنید:
www.shahraknaft.net

NabiKAZ

Well-Known Member
NabiKAZ جان با Visual Stdio.NET میشه فایل ASX ساخت؟

سلام ،
البته در مورد نحوه ساختن فایلهای ASX از اونجا که تحقیق نکردم اطلاع زیادی ندارم.
فقط چیزی که میتونم بگم این است که این فایلها از نظر فورمت و ساختار هیچ چیز پیچیده ای ندارند و براحتی حتی با notepad هم میشه اونها رو نوشت !!! شما اگر به عنوان مثال مسیر فایل ASX کانال irib1 رو که در بالا گفتم رو توسط DAP دون لود و باز کنید با همچین کدهایی مواجه میشید:
کد:
<asx version = "3.0">
  <title>TV</title>
  <entry>
    <ref href = "mms://62.220.119.89/jj1"/>
  </entry>
</asx>

خب این کد داره از پروتکل mms که بازم اطلاعاتی در موردش ندارم استفاده میکنه پس نشون میده که شما برای ایجاد فایلهای ASX بستر استفاده از این پروتکل رو روی سرورتون محیا کنید.
البته تمام این صحبتها برای زمانیه که شما خودتون بخواهید یک رایو یا تلوزیون آنلاین راه اندازی کنید و در واقع اون رو بر روی سرور خودتون راه اندازی کنید. ولی در صورتی که تنها میخواهید از رادیو و تلوزیون سایتهای دیگر استفاده کنید کافیه فایل ASX مربوطه رو توسط کدهای media player که در بالا گذاشتم پخش کنید و به هیچ کار اضافی نیازی ندارید.

البته برای راه اندازی سرویس تلوزیون آنلاین گزینه دیگری هم به ذهنم رسید که بسیار ساده و جالب است. اون هم استفاده از نرم افزار Windows Media Encoder v9 است که میتونید از سایت مایکروسافت (فکر کنم به صورت مجانی) دون لود کنید. کار باهاش بسیار سادست . فقط کافیه ورودی سخت افزاریتون رو که مثلا میتونه از یک دوربین دیجیتال و یا حتی وب کم خودتون باشه مشخص کنید.و بعد پورتی رو روی سیستمتون برای دسترسی به اون ویدئو باز میکنه . بعد از اون اگر جلوی آدرس آی پی سیستمون از اون پورت به صورتhttp://192.168.0.1:8080 استفاده کنید میتونید ویدئو رو مشاهده کنید. برای اینکه یه پیج روی اینترنت بسازید تا دیگران هم اون رو مشاهده کنند کافیه این لینک در همون کد media player که در بالا دادم بگذارید ! به همین سادگی ! فقط باید یادتون باشه که سیستمتون به صورت سرور در اومده باشه و البته آی پی تون valid باشه.

البته در مورد موسیقی هایی که بر روی تنها میشه روی اینترنت اونها رو گوش داد و قابل دون لود نیستند هم خوشحال میشم دوستان اگر اطلاعاتی دارند شر کنند !

NabiKAZ

Well-Known Member
hamrah110 گفت:
با سلام
دستت درد نکنه اگر برات این امکان داره
همین کد را برام برای موزیک تغیر بدی ممنون میشم
:D :D :D :D

البته این پیغام رو دوستمون خصوصی ارسال کردند ولی خواهشا همینجا سوالاتتون رو بپرسید.

در مورد سوالتون شما لینک موسیقی مورد نظرتون رو بفرمائید تا من کدش رو بهتون بدم.

NabiKAZ

Well-Known Member
از بعضی مدیرانی که دست به حذفشون خوبه خواهشمندم که موضوع این تاپیک رو به موضوع مناسب تغییر بدن و در صورت لزوم به انجمن مرتبط انتقال بدن !

اگر هم براشون اینکارها زحمته ! راه آسون تر رو در پیش بگیرند... مثلا حذف تاپیک !!!!!!!!!!!

bamshad

Well-Known Member
NabiKAZ گفت:
اگر هم براشون اینکارها زحمته ! راه آسون تر رو در پیش بگیرند... مثلا حذف تاپیک !!!!!!!!!!!
نبی جان چرا مدیران رو تحریک میکنی؟ :D

NabiKAZ گفت:
البته در مورد موسیقی هایی که بر روی تنها میشه روی اینترنت اونها رو گوش داد و قابل دون لود نیستند هم خوشحال میشم دوستان اگر اطلاعاتی دارند شر کنند !
در مورد این جور فایل ها هم که تا جایی که من اطلاع دارم از همون پخشکننده های Flash استفاده میشه (که من در پست دوم پیوستش کردم) البته من واسه بعضی از سایت ها رو که داشتم آنالیز میکردم اصلا کد مستقیمی از لینک موسیقی ندیدم که این بحث رو باید متخصصین فلش دنبال کنند
پس به راحتی میشه موزیک های مخفی رو هم دانلود کرد!

NabiKAZ گفت:
و بعد پورتی رو روی سیستمتون برای دسترسی به اون ویدئو باز میکنه
یک سوال داشتم:
آیا این ممکنه خطر امنیتی برای کامپیوترمون ایجاد کنه؟

آخرین ویرایش:

NabiKAZ

Well-Known Member
در مورد این جور فایل ها هم که تا جایی که من اطلاع دارم از همون پخشکننده های Flash استفاده میشه (که من در پست دوم پیوستش کردم) البته من واسه بعضی از سایت ها رو که داشتم آنالیز میکردم اصلا کد مستقیمی از لینک موسیقی ندیدم که این بحث رو باید متخصصین فلش دنبال کنند
پس به راحتی میشه موزیک های مخفی رو هم دانلود کرد!

فلاش نه ! منظور من فایلهای RA است ! که هیچ راهی برای ذخیرشون نیست فقط آنلاین باید گوش داد.

یک سوال داشتم:
آیا این ممکنه خطر امنیتی برای کامپیوترمون ایجاد کنه؟

نه ! پورتی که باز میشه محدوده و فقط دسترسی به اون سخت افزار خاص رو ممکن میکنه که نرم افزار کار مدیریتش رو انجام میده .

نبی

bamshad

Well-Known Member
NabiKAZ گفت:
فلاش نه ! منظور من فایلهای RA است ! که هیچ راهی برای ذخیرشون نیست فقط آنلاین باید گوش داد.
این رو هم میشه کاری کرد!
یکی از دوستام بلد بود ولی من ازش نپرسیدم چون احتیاج نداشتم!
ولی بزودی ازش میپرسم

راستی اگه میشه لینک دانلود این برنامه رو اینجا بزار نبی جان
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا