korosh bozorg
Member
با درود
دوستان من همین که به اینترنت وصل می شم وقتی به مانیتورینگ اینترنت در کنار ساعت نگاه می کنم می بینم مقدار داده ی دریافتی به یک میلیون و خورده ای بایت می رسه و همین جوری با سرعت زیاد دریافت دنبال می شه!! به صورت هم زمان با یکی ازدوستان چک کردم و کم و بیش مصر5ف من می شه گفت 10 تا 15 برابر اون هست! دیگه دیروز اومدم ویندوز رو عوض کردم و همه ی ویندوز ها رو فرمت کردم و دوباره ویندوز نصب کردم.
دیواره ی آتش زون آلارم نصب کردم
آویرا و مایکروسافت سکیوریتی نصب کردم
و این یکی Malwarebytes' Anti-Malware
هیچ کدوم هیچ ویروسی پیدا نمی کنه
به وسیله ی زون آلارم دسترسی همه ی برنامه ها حتی برنامه های ویندوز رو محدود کردم
ولی باز ادامه داره.
با باز کردن چهار تا صفحه یکهو ده مگ مصرف می شه
آپدیت ها و به روز رسانی های خودکار همه ی نرم افزارها رو بررسی کردم و بستم
این هم نرم افزارهایی که روی ویندوز نصب هست هم اکنون و این هم صفحه ی پردازش های ویندوز:
بی چاره کرده منو. توی این سه ماه 12 گیگ ناچار شدم بخرم و همین جوری داره مصرف می کنه!
دوستان من همین که به اینترنت وصل می شم وقتی به مانیتورینگ اینترنت در کنار ساعت نگاه می کنم می بینم مقدار داده ی دریافتی به یک میلیون و خورده ای بایت می رسه و همین جوری با سرعت زیاد دریافت دنبال می شه!! به صورت هم زمان با یکی ازدوستان چک کردم و کم و بیش مصر5ف من می شه گفت 10 تا 15 برابر اون هست! دیگه دیروز اومدم ویندوز رو عوض کردم و همه ی ویندوز ها رو فرمت کردم و دوباره ویندوز نصب کردم.
دیواره ی آتش زون آلارم نصب کردم
آویرا و مایکروسافت سکیوریتی نصب کردم
و این یکی Malwarebytes' Anti-Malware
هیچ کدوم هیچ ویروسی پیدا نمی کنه
به وسیله ی زون آلارم دسترسی همه ی برنامه ها حتی برنامه های ویندوز رو محدود کردم
ولی باز ادامه داره.
با باز کردن چهار تا صفحه یکهو ده مگ مصرف می شه
آپدیت ها و به روز رسانی های خودکار همه ی نرم افزارها رو بررسی کردم و بستم
این هم نرم افزارهایی که روی ویندوز نصب هست هم اکنون و این هم صفحه ی پردازش های ویندوز:
بی چاره کرده منو. توی این سه ماه 12 گیگ ناچار شدم بخرم و همین جوری داره مصرف می کنه!