کمک.مشکل فارسی نویسی درxp

edu

New Member
ویندوز xp نصب کردم. در زبان و پایین صفحه زبان فارسی وجود دارد. در آفیس و دیگر برنامه ها فارسی می نویسد ولی وقتی در جستجو گرها مانند گوگل یا ایمیل یا قسمت نظرات وبلاگ فارسی می نویسم، اعداد و علائم مختلف می نویسد. حالا نمی دانم چه کار کنم. البته از کنترل پنل به قسمت زبان رفتم همه درسته.
در صورت امکان به ایمیل [email protected] خبر بدهید یا همین جا مرا کمک کنید. با سپاس

Legend

Member
دوست عزیز -
شاید مشکل از مرورگر شما باشد ...
اول از چه مرورگری استفاده می کنید ؟
دوم آنکه سیستم سایتهای فارسی بر حسب یونیکد 8 هست -
دقت کنید تنظیمات مرورگر بر روی این کد باشد ..

mehdinasiri

پارس لند گروپ
شما به كنترل پنل برو و در قسمت تنظيمات زبان - گزينه هاي اضافي از قبيل كره اي و چيني رو پاك كن

freelearn

Banned
من تمام تنظیمات زبانی ویندوز را انجام دادم ولی به هیچ عنوان نمی توانم در نرم افزار های میکس و مونتاژ فارسی بنویسی حتی از فارسی نویس هم استفاده کردم ولی جواب نداد

میشه مشکل منو حل کنبد و راه حل را بفرمائید

با تشکر

MJ Rayaneh

Well-Known Member
من تمام تنظیمات زبانی ویندوز را انجام دادم ولی به هیچ عنوان نمی توانم در نرم افزار های میکس و مونتاژ فارسی بنویسی حتی از فارسی نویس هم استفاده کردم ولی جواب نداد
اين كه طبيعيه ... اين برنامه ها فارسي رو پشتيباني نميكنن و براي تايپ فارسي بايد از فارسي نويس مخصوص اين برنامه ها استفاده كنيد.
اطلاعات بيشتر رو ميتونيد از تالار ميكس و مونتاژ بگيريد.
موفق باشيد.

mehdinasiri

پارس لند گروپ
خوب بايد مريم نصب كني با فارسي نويس unicode‌ نميشه تو اين چيزا فارسي نوشت.

Ali6594

Active Member
من شخصا خودم فکر می کنم مشکلی در فونتهای ویندوز به وجود آمده وگر نه چه معنی داره برا ie از فارسی نویس استفاده کنیم ؟

freelearn

Banned
برای ie فارسی نویس... کمی غیر معموله!!
برای من که پیش نیومده // من فقط مشکل فارسی نویسی تو محیط های گرافیکی رو دارم
مثل نرم افزار فلش و نرم افزار های میکس و مونتاژ

حتی با فارسی نویس هم نمی تونم فارسی بنویسم..؟

Member
البته این تاپیک تاریخ مصرفش گذشته ولی یه راهنمای کوچیک تصویری برای موارد مشابه در آینده بدک نیست

! علامت تیک = برای اضافه کردن فونتهای فارسی و عربی
* = برای اضافه کردن زبان جدید

پیام فرت

پیوست ها

• Farsi.jpg
    Farsi.jpg
    90.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

جدیدترین ارسال ها

بالا