خوب من اول یک توضیح میدم بفهمی انرپ چیه. ببین نمی خوام بیخودی توضیح بدم. فقط اینقدر بگم که شما مثلا یک کاراکتر ادم ساختی. حالا می خوای تکسچر لباس بهش بدی. خوب اکر همینطوری بدی تکسچر ها بعضی جاها خوب نشون نمیدن و کج و به هم ریخته میشن. حالا برای اینکه هر تکسچر درست سر جای خودش باشه یا اصلا مشخص کنیم کجا چه تکسچری باشه مثلا شلوارش جین باشه و بدنش تیشرت باشه/ ما انرپ می کنیم. یعنی فرض کن پوست بدن کاراکتر رو به چند قسمت تقسیم می کنیم و یکمی هم تختش می کنیم و بعد به همین شکلی که خودت گزاشتی در میاریم. بعد میبریم تو فتوشاپ و مثلا تکسچر جین رو روی اون پوست که رندر گرفتیم میزاریم و بعد سیو می کنیم. حالا وقتی بریم تو مکس و اون پوست رو به کاراکتر بدیم. اونجایی که قرار بوده شلوار جین باشه سر جای درست قرار میگیره. حالا این آموزش ها رو هم ببینی بهتر منظور من رو متوجه خواهی شد. شرکت دیجیتال توترز هم یک آموزش داره ولی به نظرم جالب نیست. تو همین سایت سی جی توتس که برات گزاشتم یک بخشی از آموزش هاش هست یک چراغ قدیمی latern رو درست می کنه و انرپش می کنه. اون هم دانلود کن که حسابی راه بیفتی
خوب آموزش unwarp تو سایت cg.tutsplus.com/?s=Introduction+unwrap پیدا می کنی و همینطور آموزش های زیر رو هم دانلود کن.
traptcg.com/tutorials/11
البته باز هم باید آموزش ببینی ولی این 2 تا رو قعلا ببین. کلی رات میندازه. من خودم می خواستم یک آموزش بسازم. ولی اولین بحثش بحث آپلودش هست.