کمک فوری

nasermo

New Member
لطف کنید بهمن کمک کنید
می خواهم و کامپیوتر ودوربینم را بفروشم چکار کنم تا اطلاعات آن که قبلاٌ حذف کرده ام قابل بازیافت و ریکاوری نباشند

EMIRATES

Active Member
با سلام

شما واسه اینکار باید از نرم افزار (nu - Norton Utility) نسخه قدیم که ماله داس بود استفاده کنید تا بتونید کل سکتور ها رو حذف کنید و هاردتون نو بشه.

با تشکر.

nasermo

New Member
ببخشید میشه لینک دانلود نرمافزار فوق را برایم بفرستید
با تشکر

mosyhey

Member
گمان کنم اگر یک بار همه آن اطلاعات را پاک کنید تا هارد خالی شود و سپس دوباره روی هارد خالی را با اطلاعات غیر شخصی مثل یک فیلم که حجمش هم زیاد است پر کنید (کل هارد را)، دیگر راهی برای بازگشت اطلاعات قبلی نباشد.

nasermo

New Member
درایور های لب تاب توشیبا مدل ام 8 سریال pa3538u-1mpc

با سلام
من می خواهم روی لب تاب توشیبا مدل ام 8 سریال pa3538u-1mpc ویندوز ایکس پی نصب کنم احتیاج به درایورهای آن دارم لطفا مرا راهنمایی کنید .
با تشکر

L-B

Well-Known Member
من از يك استاد الكترونيك پرسيدم كه ايا پاك ميشه اطلاعاتي كه توي هاره كامپيوتر و يا كلن هارد ها و حافظه ها ....
گفت در دنياي الكترونيك هيچ چيز غير ممكن نيست....
گفتم يعني چي؟...
گفت اگه بازم پاك كني پاك نميشه ...
گفتم چرا ... ؟
گفت كه يك قطعه گوچك در همه ي اينها هست كه اطلاعات درون اونه ... كه اگه موبايلتون عكس شخصي و يا كامپيوتر و حافظه ها رو به خاطر همين هيچ وقت نفروشيد ... .
اگه ميخواين بفروشين اون تيكه رو برداريم و بندازين تو آتيش بسوزه ... بعد يكي نوع بزارين براش ... (همين)

حالا من كه استاد نيستم ولي اهل فن ها شايد بدونن
اينت انچه من ميدونستم بود ....

فلن

tirgas

Active Member
ايني كه شما ميگي مال موقعي هست كه ريكاوري سخت افزاري صورت بگيره كه تو تهران 2-3 جا بيشتر انجام نميدن، هزينه‌اش هم زياده.
ريكاوري نرم افزاري رو ميشه غير ممكن كرد، يكي از بهترين و كم حجم ترين و بي‌خطر ترين برنامه‌هاش اينه:
Eraser
ميتونيد نسخه 5.85 رو از اينجا با حجم 600 كيلوبايت بگيريد.
در ضمن اين برنامه رايگانه!

جدیدترین ارسال ها

بالا