کمک فوری

maniks

Member
سلام دوستان .کسی میتونه این بک گراند را برای من درست کنه وبه صورت psd برام ارسال کنه.
mai man: [email protected]

°°°°ویرایش شده توسط ماندانا °°°°

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mandana

Active Member
خوب کمی توضیح بدین!
همه اش رو میخواین؟
متن روش چی باشه؟چون مسلمن همین متن رو نمیخواین!
موفق باشید

سلام
سخت نیست بیشتر راهنمایی کن
اندازه - رزولوشن مهمه در ضمن jpg می فرستم خودت psd کن چون psd خیلی سخت فرستاده می شه
موفق باشی
بدرود
ساسان

سلام
من آمزش ساخت رو براتون می نویسم فقط طولانیه امیدوارم به دردتون بخوره و بتونید ازش استفاده کنین
1یک صفحه جدید باز کنید بعد یک گرادیانت درست کنید دو طرفش سیاه و وسطش سفید باشه باتوجه به اینکه سفیدی وسط نباید وسط باشه و کمی تمایل به راست یا چپ گرادیانت داشته باشه البته برای انتخاب رنگها می تونید از هر رنگ دیگه ای استفاده کنید 2 حالا با گرادیانت در حالت خطی یعنی liner از بالا تا پایین صفحه تون بکشید برای مستقیم شدن گرادیانت shift رو نگه دارید تا اینجا بک گراند قسمت اولش درست شده
3 حالا یک صفحه جدید باز کنید به اندازه 4*1 پیکسل به صورت عمودی بعد با ابزار زوم بزرگش کنید بعد با ابزار pencil tool نصفشو با رنگ سیاه پر کنید از بالا تا وسط بعد به این مسیر برید edit/define pattern شکل ایجاد کرده تون رو save کنید
4 تو تصویر اصلی تون یک لایه جدید ایجاد کنید برید سراغ edit/fill تصویر کوچک تون رو باز کنید و شکل اصلی تون رو با اون پر کنید
5 در پالت لایه ها مد ترکیبی رو به overlay یا soft light تبدیل کنید می تونید با opacity تنظیمش کنید
6 حالا نوبت قسمت نورانیه بالا است باز یک لایه جدید باز کنید با هر ابزار انتخابی که می خواهید یه مثلث رسم کنید select/feather مقدار بدید و منطقه رو با رنگ سفید پر کنید و با opacity تنظیمش کنید
7 می مونه فونتها و سایه اش که اگر نیاز بود براتون می نویسم
اگر خسته شدید معذرت میخوام چاره ای نبود
موفق باشید
" آنکه خسته گی ناپذیر می کوشد تا وارسته گی فاصلایی ندارد" گوته
بدرود
ساسان

maniks

Member
ماندانا فایلی که برای دانلود گذاشتی فقط یه صفحه سیاه است با یه سری نوشته های سفید به هم ریخته ممنون میشم اگه دوباره برام ارسال کنی.

Mandana

Active Member
ینی توی فتوشاپ اینجوری ئه یا پیج اش براتون اینجوری باز میشه؟
dunnosmiley.gif

لینک اش رو توی دانلود منیجر اگه بذارین، موردی نداشت
2ai4yg7.gif

می چک کردم، ایرادی نداشت
128fs3659061.gif

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا