کمک فوری میخواستم در مورد این اسکریپت..

سلام ؛ دوستان من یک اسکریپت نوشتم ، با php و mysql ، منتهی وقتی که میخواهم چیزی که قبلا" در دیتابیس ذخیره شده را توسط فرم ویرایش کنم در لوکال محتوای آن از داخل دیتابیس به خوبی کشیده میشود بیرون و به خوبی هم ویرایش و ثبت میشود یعنی در کل در لوکال مشکلی ندارم ، اما وقتی همان را در اینترنت در هاستم تست میکنم اصلا" هیچ محتوایی نمیکشه بیرون و نشون نمیده...

من یک فایل زیپ پیوست کرده ام ، که یک فایل a_5.php هست که محتوای دیتابیسم را برام لیست میکنه و از طریق اون میتونم مثلا" روی مورد شماره 1 کلیک کنم تا وارد محیط ویرایش مورد شماره 1 بشوم ، فایل بعدی هم a.php که یک فرم ساده هست تا بتونه اون محتوایی که میخوام را بتونه نشون بده . و یک فایل mysql .

کلا" حجم فایل پیوست شده 2کیلوبایت هست. اگر احتیاج به باقی فایل ها بود بفرمائید که پیوست کنم ولی فکر کنم همین ها کافی باشه. میخوام بدونم چیکار باید بکنم تا صفحه ویرایشم فرمش بتونه محتوایی که میخواهم را به من نشون بده ، در لوکال اسکریپت بخوبی و بدون مشکل است ولی در اینترنت بخش ویرایش کار نمیکند. اگر میشه راهنماییم کنید لطفا" که کجای کدنویسی اشتباه کردم .

با سپاس

پیوست ها

• admin.rar
    2.8 کیلوبایت · بازدیدها: 2

shadel_shah

Member
من که اینجاها مشکلی نمیبینم ، وقتی میگی توی لوکا کار میکنه ولی روی هاست نه ، باید به کانفیگ هات یه نیگاهی بندازی ، Setting های هاستت ،و....

من که اینجاها مشکلی نمیبینم ، وقتی میگی توی لوکا کار میکنه ولی روی هاست نه ، باید به کانفیگ هات یه نیگاهی بندازی ، Setting های هاستت ،و....

سلام ممنوت از اینکه جواب دادین ، من فایل کافیگ رو هم پیوست میکنم، منظور شما از setting های هاست چیه؟ یعنی باید چیکارش کنم!؟

نمیشه یک جور دیگه فرم را تعریف کرد که اطلاعات رو از دیتابیس بکشه بیرون؟ که دیگه اینقدر دنگ و فنگ نداشته باشه؟

پیوست ها

• config.rar
    191 بایت · بازدیدها: 1

جدیدترین ارسال ها

بالا