کمک فوری ( مالتی مدیا )

سلام به همه دوستان
اول بگم شرمنده که این پست رو زدم البته یه سرچی کردم اما چیزی دست گیرم نشد
من طرح رو تو انجمن نظر سنجی گرافیک گذاشتم ممنون اگه شما هم بتونید کمکم کنید
کلا یه مشکلاتی واسه کار کردن قسمت بالاش دارم که هنوز روش کار نکردم
کلا سوالام و مشکلام 3 تا هستن
1 : میشه وقتی سی دی رو گزاشتی تو کام واسه اجرا مالتی مدیا ازت پسورد بخواد ؟ و بعد از اینکه پسورد رو درست وارد کردم ماتی مدیا رو نشونم بده ؟ فکر میکنم یه اسکریپ ساده این کارو بکنه اما من بلد نیستم
2 : واسه اون قسمت بالاش که تم ویستاست آیا میشه قسمت سرچ رو فعال کنم ؟ ( مثلا من تو این کار از 200 تا فایل عکس استفاده میکنم و 200 تا فایل تکست و 100 تا فایل رکورد صدا با پسوند .amr ) آیا راهی هست واسه سرچ این فایلها بر اساس نوع و نام و...
3 : دوباره همون بالا اگه نگاه کنی میخوام قابلیت کشویی بالای پنحره رو فعال کنم مثل ویندوز ( به عنوان مثال من 4 تا پوشه دارم یکی عکس یکی فایلهای تکست و ..... میخوام از اون بالا این قابلیت باشه که مستقیم پوشه هارو به صورت کشویی نشون بده و هر کروم رو خواست انتخاب کنه و واردش بشه

این عکس طرح
http://www.forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=34911&d=1256377646

اینم لینک طرح تو انجمن گرافیگ
http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=131552

بازم ممنون ببخشید اگه یکم طولانی شده :rose:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
در مورد سوال اولت بايد بگم آره خيلي ساده ميشه اين كار رو كرد
به اين دوتا مثالي كه برات گذاشتم دقت كن
در مورد دو سوال بعدي هم دقيقا متوجه منظورت نشدم لطفا بيشتر توضيح بده

پیوست ها

• mypas.zip
    2.2 کیلوبایت · بازدیدها: 13

Ehssan_it

Well-Known Member
ج.اب همه سوالاتت تو انجمن هست
تو صیه میکنم دقیق تر بگردین
به قسمت مباحث مهم و کاربردی که به صورت مهم در بالای انجمن هست سر یزنین فکر کنم جواب دوتاش اونجا باشه

در مورد سوال اولت بايد بگم آره خيلي ساده ميشه اين كار رو كرد
به اين دوتا مثالي كه برات گذاشتم دقت كن
در مورد دو سوال بعدي هم دقيقا متوجه منظورت نشدم لطفا بيشتر توضيح بده

واو !!! :rose: واقعا ممنون دمت گرم :oops::oops:
میگم من بیشتر تو کار فتوشاپ بودم میخوام بدونم اگه یه اسکریپت هایی مثل این ( کوچیک و ساده ) رو بخوام یاد بگیرم ( منظورم زبان برنامه نویسیشونه ) باید از چی و کجا آغاز کنم که متوجه طرز کار و .... بشم ؟ ممنون

ج.اب همه سوالاتت تو انجمن هست
تو صیه میکنم دقیق تر بگردین
به قسمت مباحث مهم و کاربردی که به صورت مهم در بالای انجمن هست سر یزنین فکر کنم جواب دوتاش اونجا باشه

شرمنده آخه من یکم عجله داشتم و باید اینو تا پس فردا تحویل بدم البته زیاد ضروری نیست اما اگه نشه میره تا 2شنبه بعد :cry:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
حامد عزیز (Silvercover) یک کتاب فوق العاده برای MMB ارائه کردن که خیلی میتونه بهتون در یادگیری MMB و زبان اسکریپت نویسیش کمک کنه، توصیه میکنم دانلودش کنید و مطالعه بفرمایید.

مرجع رایگان و کامل برنامه mmb

جدیدترین ارسال ها

بالا