کمک فوری در مورد c++

cool00boy00

New Member
سلام دوستان .

مشکل من اینه که میخوام برنامه ای که میویسم تابع هاشو از به فایل دیگه بتونه اجرا کنه .
میتونم برنامه ای بنویسم که به محتویات یه فال دسترسی پیدا کنه ولی وقتی میخوام اجراش کنم نمیدونم چیکار کنم که به صورت کد C++ باهاش برخورد کنه ...

پیشاپیش مرسی از راهنمایی تون .
پ.ن : باید برنامه رو تا فردا تحویل بدم لطفا کمک کنید :cry:

the_king

مدیرکل انجمن
سلام دوستان .

مشکل من اینه که میخوام برنامه ای که میویسم تابع هاشو از به فایل دیگه بتونه اجرا کنه .
میتونم برنامه ای بنویسم که به محتویات یه فال دسترسی پیدا کنه ولی وقتی میخوام اجراش کنم نمیدونم چیکار کنم که به صورت کد C++ باهاش برخورد کنه ...

پیشاپیش مرسی از راهنمایی تون .
پ.ن : باید برنامه رو تا فردا تحویل بدم لطفا کمک کنید :cry:

شما می توانید در کد فایل اصلی تان هر فایل محتوی کد ++C را Include کنید تا توابع اش قابل دسترسی و
اجرا باشند، اما این دسترسی نتیجه کامپایل شدن آن فایل جانبی پیش از درخواست برای اجرا شدن است. وگرنه
نمی توانید یک کد ++C را به همان شکل کامپایل نشده اش فراخوانی و اجرا کنید، مگر آنکه برنامه اصلی شما
خودش یک کامپایلر یا مفسر زبان ++C باشد که البته نوشتن یک مفسر یا کامپایلر اصلا آسان نیست.

cool00boy00

New Member
شما می توانید در کد فایل اصلی تان هر فایل محتوی کد ++C را Include کنید تا توابع اش قابل دسترسی و
اجرا باشند، اما این دسترسی نتیجه کامپایل شدن آن فایل جانبی پیش از درخواست برای اجرا شدن است. وگرنه
نمی توانید یک کد ++C را به همان شکل کامپایل نشده اش فراخوانی و اجرا کنید، مگر آنکه برنامه اصلی شما
خودش یک کامپایلر یا مفسر زبان ++C باشد که البته نوشتن یک مفسر یا کامپایلر اصلا آسان نیست.
پس یعنی من برای این کار راهی ندارم !؟
باید راه ساده ای باشه چون کاری که میخوام بکنم مربوط میشه به پروژه مبانی 1 ! اوم برای آی تی که آسون تره مبانیش .
نمیشه یه جوری مثل php فایل رو include کرد و مستقیم از تابع هاش استفاده کرد ؟

the_king

مدیرکل انجمن
پس یعنی من برای این کار راهی ندارم !؟
باید راه ساده ای باشه چون کاری که میخوام بکنم مربوط میشه به پروژه مبانی 1 ! اوم برای آی تی که آسون تره مبانیش .
نمیشه یه جوری مثل php فایل رو include کرد و مستقیم از تابع هاش استفاده کرد ؟

همانطور که قبلا اشاره کردم، بایستی فایل مورد نظرتون رو به همان شیوه ای که iostream و stdio و غیره را
include می کنید include نمایید.

محتویات فایل file1.cpp (فایل اصلی برنامه) :
کد:
#include <stdio.h>
#include "[B]file2.cpp[/B]"

int main()
{
	int i = [B]MyFunction[/B]();
	printf("i = %d \n", i);
	return 0;
}

محتویات فایل file2.cpp (فایل جانبی که می خواهید از تابع MyFunction موجود در آن استفاده کنید) :
کد:
int [B]MyFunction[/B]()
{
	return 12;
}

جدیدترین ارسال ها

بالا