کمک فوری در مورد سایز (لیبل بسته بندی، پوستر، نایلون تبلیغاتی)

n.homayounfar

New Member
سلام دوستان.
خیلی سرچ کردم اما چیزی پیدا نکردم.
کمک فوری لازم دارم
برای یک شرکت عرقیات؛ از من خواسته شده لیبل پشت چسب دار 10 در 10 بزنم. اصلا این سایز برای لیبل معمول هست یا نه؟ (قراره روی شیشه و پت و 4 لیتری نصب بشه) فکر کنم این لیبل ها در چاپخونه روی صفحه های 50-70 چیده می شه. لطفا اگه اطلاعاتی دارید ممنونم که کمک کنید.
دیگه اینکه پوستری می خوان از محصولاتشون که در داروخانه ها و عطاری ها نصب بشه. چه سایزی سایز استاندار پوستره. و انواع کاغذها رو بلد نیستم که کدوم مناسبتره.
و دو نایلون تبلیغاتی می خوان سایز 20-30 و 53-40 . (چاپ دورنگ) من تا حالا برای نایلون طراحی نکردم. چه سایزی باید در نظر بگیرم؟ و هر چی لازمه لطفا بهم بگید. ممنونم

Yunes.grapix

Well-Known Member
دوست من در مورد لیبل ، مهم نیست شما هر سایزی می تونی طراحی کنی ، در شیتی که می خوان بچینن،‌ به همون مقدار به شما فضا اختصاص می دن (یعنی به عنوان مثال کنار یکسری کارت های 9 در 5 ، و کار شما 15 در 15 هست ؛‌ خوب دو کادر به شما اختصاص می دن و هزینه دو کارت رو از شما می گیرن ،‌یعنی یه فضای اختصاصی در میان اونها
پوستر هم بستگی به هزینه ای داره که می خوان صرف کنن،‌ هزینه نوع کاغذ و نوع چاپ و سایزش :‌خوب طبیعتا چاپ چهار رنگ یا تک رنگ و یا کاغذ گلاسه یا کاغذ تحریر یا کاغذ معمولی هزینه های متفاوتی داره ، در مورد هزینه ها هم تو شهر های مختلف قیمت های مختلفی می تونه داشته باشه بهتره با یکی از چاپخونه های شهرتون صحبت کنی ، نایلون رو هم معمولا به صورت دو رنگ می تونی از حالت duotone در منوی Image=> Mode می تونی بهره بگیری و در مورد سایز نایلون هم خوب طبیعتا از خودشون اندازه اش رو بپرس و برو سراغ جایی که نایلون رو بتونی تو اون سایز پیدا کنی و بسته به اندازه های طرحت که می خواد رو ی نایلون بخوره ،......

Yunes.grapix

Well-Known Member
یادم رفت اینو بگم،‌برای اینکه کار شما جلوه بهتری داشته و متفاوت باشه نسبت به کارای دیگه ای که "خصوصا توی صنف اونها انجام می شه" بهتره برای برش یه مدل برش اختصاصی در نظر بگیری تا یه کار خیلی خاص تحویلشون بدی ... البته این کار مستلزم هزینه بیشتره (ولی نه هزینه خیلی زیاد ، مقدار کم)

n.homayounfar

New Member
سلام
یونس جان ممنون. منظورم از دادن سایز استاندارد اینه که کاغذ پرتی کمتری داشته باشه و حداکثر استفاده رو از فضا کرده باشم چون گاهی اوقات می تونم نظر اونا رو تغییر بدم و چند سانت به کار اضافه کنم. سایز نایلون رو هم نوشتم. اما نمی دونم طرحم و چه سایزی ببندم؟
در مورد سایز و کاغذ پوستر هم من تا حدودی می تونم نظرم و اعمال کنم. خودم تصور می کنم سایز 40 در 60 سایز مناسبی باشه. اما جنس کاغذ و دقیقا نمی دونم چی باشه که طبعا کاغذ تحریری نیست. در اینترنت جایی رو سراغ داری که اطلاعاتم کاملتر بشه؟

n.homayounfar

New Member
در ضمن برش اختصاصی رو نمی دونم چه طور کار کنم می تونی نمونه برام بفرستی یا توضیح بیشتری بدی؟ ممنون می شم و دیگه حدود قیمتش چه قدر بیشتر می شه؟

Yunes.grapix

Well-Known Member
در مورد پوستر ، که خوب معمولا روی گلاسه انجام می دن، و کارهای گلاسه هم از استانداردهای جهانی بیشتر استفاده می شه مثل a5 ، a4 و a3 ، البته اگه تعداد بالا بخوای بهتره که کاغذ رو خودت خریداری کنی، زینگش رو با دادن طرح به یکی از لیتوگراف های شهرتون خودت آماده کنی و بعد تحویل چاپخونه بدی ، این کار صرفه جویی بسیاری در هزینه برات خواهد داشت ، چون اگر کار رو مستقیما به یه چاپخونه بسپری هزینه های این کار رو زیاد ازت می گیره ،
برش اختصاصی هم نیاز به نمونه نداره ، بستگی به طرحی داره که می زنی ، برای کار لبه های خاص معین می کنی (یه حاشیه خاص) و طرحت رو توی اون حاشیه می زنی ، بعد سفارش می دی که برش روی خطوط حاشیه انجام بشه ، البته خطوط منحنی رو همه جا برش نمی دن، برای این کار بهتره با چاپخونه ، لیتوگراف و صحاف صحبت کنی "یک بار برای همیشه" تا هر کاری داشتی استاندارد های کار دستت بیاد و هر بار نیاز به پرس و جو نداشته باشه "مثال برش اختصاصی هم می تونه یه کار دایره ، مثلث یا چند ضلعی باشه"

جدیدترین ارسال ها

بالا