کمک فوری در تنظیم فریم در ثانیه در flash

با سلام خدمت دوستان فلش کار!
در تنظیم میزان فریم در ثانیه در یک فایل فلش با مشکل برخورد کردم، در واقع نمی تونم سرعت اجرای افکت ها را در کامپیوتر های مختلف یکسان یا متعادل کنم. در حال حاضر با fps 100 کار می کنم.
اگه اساتید لطف کنند یه راهنمایی کنند ممنون می شم.

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
برای انیمیشن از 10 استفاده می شود و برای مواردی 12 استفاده می شود
و برای وبسایت ها بیشتر موارد 24 استفاده می شود و بالاتر...

البته مشکل شما از فلش شما ست نه از فریم ریت شما... شما مثلا محتوای گرافیکی وکتوری زیادی در صفحه قرار داده اید و هر فریم شما برای نمایش نیاز به پردازش زیادی دارد و این مورد باعث افت سرعت و نمایش فریم ها می شود

البته توجه داشته باشید هر چه فریم ریت شما بالاتر باشد برای ساخت یک متحرک سازی کوچک می بایست فریم های بیشتری درست کنید ...

در اکشن اسکریپت 3 این امکان رو دارید که به صورت Runtime این مقدار رو تغییر بدید که شاید برای مواردی کاربرد خوبی داشته باشه...

در مورد داده های وکتوری ، اگه به Bitmap تبدیل شوند طبیعتا سرعت شما افزایش خواهد یافت و افت کمتری خواهید داشت..

موفق و پیروز باشید

کار من ساخت یه تیزره که در حدود 30 ثانیه است و از تصاویر ساده ای هم استفاده کردم و وکتوری هم تو کار ندارم. البته کار صدا گذاری شده و برخی از تصاویر هم ار Display Filter استفاده می کنند. به نظرتون از FPS 100 درسته استفاده کنم؟

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
کار من ساخت یه تیزره که در حدود 30 ثانیه است و از تصاویر ساده ای هم استفاده کردم و وکتوری هم تو کار ندارم. البته کار صدا گذاری شده و برخی از تصاویر هم ار Display Filter استفاده می کنند. به نظرتون از FPS 100 درسته استفاده کنم؟
مشکل شما همان Display Filter ها هستند به خصوص Blur اگه به صورت کیفیت بالا اعمال شده باشه که بیشتر...
شما این افکت ها رو می تونید به صورت تصویر در بیارید در فلش CS5.5 در راست کلیک امکات تبدیل به تصویر وجود دارد و می توانید در بخش Properties نیز تنظیم کنید که برای خروجی به صورت تصویر باشد

برای تیزر هم میشه با هر فریم ریتی کار کرد ولی عموما مثل انیمیشن 10 فریم یا 12 فریم در نظر گرفته میشه که با فریم های کمتری زمان نمایش داده بشه و کار در تایم لاین خیلی طولانی نشه که کنترلش سخت بشه...

مثلا برای یک ثانیه در FPS100 شما باید 100 فریم ایجاد کنید که 30 *100 میشه تعداد فریم های شما و تنظیم صدا باهاش هم کمی سخت هست

در مورد صدا حتما به حالت Stream قرار دهید تا با انیمیشن همگام تر اجرا بشه

موفق و پیروز باشید

منظورم از filter ها Blending Darken است که فکر نمی کنم مثل Blur تو کاهش سرعت تاثیر بزاره، و همون جور که گفتم توی فایل اصلیش خوب اجرا می شه ولی وقتی که به عنوان Movei Clip توی فایل SWF دیگه ای لود می شه سرعتش کم می شه.

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
خوب فریم ریت فایلی که لود کننده هست هم باید روی 100 بگزارید... اگر این کار را کرده باشید ، حتما موردی درون فایل لود کننده فایل شما وجود دارد که باعث افت سرعت آن می شود
مثلا EnterFrame و یا همان مواردی که قبل گفتم و... ولی احتمال زیاد مربوطه به تفاوت فریم ریت هست

خوب فریم ریت فایلی که لود کننده هست هم باید روی 100 بگزارید... اگر این کار را کرده باشید ، حتما موردی درون فایل لود کننده فایل شما وجود دارد که باعث افت سرعت آن می شود
مثلا EnterFrame و یا همان مواردی که قبل گفتم و... ولی احتمال زیاد مربوطه به تفاوت فریم ریت هست
متاسفانه هر دو فایل یک فریم ریت دارند!
منظورتون از مشکل توی enterframe چیه؟
ضمنا افت سرعت به حدی که بسیار تعجب انگیزه!

Mehrdad155

کاربر فعال
درود

می تونی توضیح بیشتر در مورد فایل فلشت بدی؟ انیمیشنه؟ تصوبر رول میشه؟ثابته؟ چقدر وکتور استفاده کردی و چقدر بیت مپ ؟ افکت هات چند تاست و .... اینها همه موقع runtime روی فربم ریت اثر میذاره و اونو میاره پایین و تصویر تیک می خوره.

در مجموع برای داشتن یه تصوبر با نمایش مطلوب باید بین میزان فریم هات و فریم ریتت هماهنگی ایجاد کنی.با سعی و خطا این کار شدنی میشه. این یه اصل اساسی در فلشه که همه باهاش مشکل دارن و مدام میپرسن که چرا فلان swf اینقدر نرم اجرا میشه ولی مال ما اینطور نیست.

و بلاخره فلش پلیر چون از cpu کمک می گیره روی سیستم های مختلف جواب های متعدد میده.اگر برات مشکلی نیست اونو exe کن تا همه چی حل بشه.

با سلام.
تشکر می کنم از دوست عزیمون آقا بهروز و همچنین مهرداد عزیز که بنده رو راهنمایی کردید.
تنها یک تصویر وکتور ساده بود که کل کارم را مختل کرده بود، اونم زیر یک تصویر دیگه پنهان شده بود...
بازم ازتون ممنونم.

جدیدترین ارسال ها

بالا