کمک فوری برای خرید یک کارت شبکه

با سلام...
من می خوام یک کارت شبکه بخرم ولی در این مورد هیچ گونه اطلاعاتی ندارم و از شما می خوام به من بگین کارت شبکه چه مدلهایی داره و کدومش خوبه و قیمتش چقدره و چند نوعه و...
من خودم از طریق گوگل یه چیزایی فهمیدم مثلا کارت شبکه pci و ... هست و من می خوام بدونم کدومش به درد من می خوره و روی مادربورد من سوار می شه و از کجا بفهمم یعنی کجای مادربوردم را نگاه کنم؟
در ضمن می خوام یه مدل برام معرفی کنین که اگه رفتم بخرم اطلاعاتم کافی باشه و اگه فروشنده اونجا از من سوالاتی کرد من کم نیارم!
در معرفی مدل می خوام به شما بگم که من اصلا با کارت شبکه نمی خوام اطلاعات بفرستم یعنی سرعتش برام مهم نیست فقط می خوام مایا 8 اجرا شه!! آخه بابامو دراورد و اجرا نشد!
در مورد قیمت هم از 10 هزار تومان بالاتر نره.
سیستمم هم در حد قابل قبولی هست و 3 الی 4 سالی هست که خریدم!!!
یعنی با مایا 6 مشکلی نداشته!
خیلی ممنون می شم به طور دقیق برام بگین تا بتونم تا حدود یکی دو روز یه بدرد بخورشو بخرم
این نوشته را من در 5خرداد 86 نوشتم و امیدوارم تا10 خرداد موفق شم با اطلاعات شما مایا را اجرا نمایم

mazoolagh

Active Member
اگر مطمئن هستین که مینبرد شما lan onboard نداره میتونین از همین کارتهای dlink چینی که قیمتش بین 3 تا حداکثر 6 هزار تومن هست استفاده کنین.

حالا چرا مایا8 بدون کارت شبکه اجرا نمیشه؟؟!

با تشکر از mazoolagh ولی...
اول در جواب سوال اولتان بله مطمنام که lan نداره چون در مایا 6 هم با ایجاد کارت مجازی بهره می بردم ولی از وقتی که کمپانی Autodesk هم به Alias اضافه شد من و امثال من به خرج افتادیم!!
در رابطه با این dlink آیا می شه بیشتر توضیح بدید ! اسم مارکشه؟ می شه یه مدل از این را نام ببرید تا کار من راحت تر شه
با تشکر

confesseur

Member
سلام آرنولد (اول به من بگو چرا دیگه فیلم بازی نمی کنی شهردار قشنگ)
عزیزم تبریک میگم بخاطر مایاکاریت
درباره خرید کارت شبکه
خوشنام ترین کمپانی تو تجهیزات شبکه Dlink و linkSYS هستن که لینک سیس هم سیسکو هست فکر کنم
اما حرفه برخور کن
برو شرکت کامپیوتری بگو dlink ده صد میخام
همین کارتو راه میندازه و اکثرا هم همینو میگیرن در ضمن فک کنم شش هفت ساله حدود پنج تا هشت تومن بسته به شهرتون قیمت داره

kayvan.azarbarz

New Member
البته برای کار شما هیچ فرقی نمی کنه چی بخری و اطلاعات خاصی هم نمی خوایی فقط باید یه کارت شبکه 10/100 بگیری

از همگی شما ممنون کارم امروز راه افتاد( 10 خرداد 1386)
پس من عصر می رم و می گم یه کارت شبکه ی dlink ده صد بده!
ممنون
در جواب آقای confesseur باید بگم امان از کمردرد!!!
نمی زاره فیلم بازی کنم به خاطره همینه که می خوام مایا رو نصب کنم و ترمیناتور 4 را با مایا تنهایی بسازم البته از کمک آقای جاناتون ماسدو هم استفاده خواهم کرد!!!(کارگردان فیلم ترمیناتور)
یا علی...

دوستان دلینک خودش کارت شبکه های مختلف با مدلهای مختلف داره بهتره وقتی به بازار میرید حتما با گارانتیه خود شرکت دلینک در ایران بخرید اورجیناله چون این قطعه غیر اورجینال هم داره که خرابیهای زیادی داره
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا