کمک فوری اشکال در کنترل دو موی کلیپ با هم

سلام دوستان
من یه فلش دارم که یک سری عکس رو به ترتیب نشون میده و توی خود عکسام حرکتهایی داره یعنی خودش موی کلیپ هستش
حالا از من خواستین یه شکل دایره ای که در پایین آدرسشو میذارم براش بسازم که هم زمان موندن عکس تا رفتن به عکس بعدی را نشون بده و هم با اون بشه پازش کرد اینم نمونش

http://www.roqstar.net/iSite_Premium_Apple_Style_Word_Press_Theme_default/

در ضمن من اکشن 3 اصلند بلد نستم و کار رو خیلی فوری ازم میخان ممنون میشم کمکم کنید خدا صد میلیارد دلار در این دنیا یه چند صد تاشم در آخرت بهتون عوض بده

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

خوب جدای همه این توضیحات الان مشکلتون چیه ؟؟؟؟

موفق باشید

سلام دوست عزیز
من فک کنم کامل توضیح دادم الان مشکلم اینه که میخام یه فلش درست کنم مثل نمونه ای که آدرسشو دادم
یعنی فرض کنید یک سری عکس دارم میخام یکی یکی نشونش بده اما زمان نشون دادن هر عکس رو به شکل دایره ای دقیقا مثل نمونه ( یه چیزش شبیه به پری لودر میشه فک کنم ) برام با پر شدن یک دایره یا یه چیز تو این مایه های نشون بده
و در ضمن اونرو بشه pause و دوباره play کرد

در خواستم اینه که یک همچین چیزی که هم مدت زمان نشون دادن عکس رو و هم پاز و پلی کردن اونرو بتوان کنترل کرد یک نمونه برام بزارید و یا یاد بدید که چطوری بسازمش . البته ببخشید پرویی میکنم میگم بسازید ها چون باید تا فردا تحویلش بدم واقعا نمیدونم چیکارش کنم

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

عزر میخام فک کنم اینطور منظورم رو مطرح کنم بهتر متوجه بشید

یک دایره شبیه پری لودر میخام درست کنم که مثلا با 100 فریم پر بشه حالا برای بعضی از عکسا میخام این 100 فریم در عرض 20 ثانیه پر بشه بعد بره عکس بعد برای یکی دیگه در مدت 30 ثانیه
یعنی زمان اونرو بتونم کنترل کنم با اکشن اسکریپت و اونرو بشه پاز و پلی هم کرد

با تشکر

آخرین ویرایش:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

قوانین بخش فلش را بخوانید متوجه میشید که به هیچ عنوان هیچ فایلی برای هیچ کاربری طراحی یا ساخته نمیشه

این چیزی که شما میخواید بیشتر یک سفارش هستش تا یک مشکل !!!! و فکر نمیکنم اینجا کسی این کار رو بصورت رایگان انجام بده

جهت سفارش میتونید در بخش نیازمندیها تاپیک بزنید !!!!

اگه میخواید خودتون طراحی کنید . شروع به ساخت کنید هر کجا مشکل داشتید در انجمن مطرح کنید تا به مشکلتون رسیدگی کنیم

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا