Fa کمک فورس

diberater

Member
سلام خدمت دوستان واساتید محترم.:rose::wink:
یه برنامه دارم مینویسم که کاری شبیح به گالری تصویر هست.
کارش اینه که سایت گالری عکس به نام "site" نرم افزار میزنه برای کاربراش که وقتی از عکس های جدید با خبر بشن برنامه رو باز کنن رو عکس های جدید رو ببینن و وقتی که روی هر عکس کلیک میکنن سایت براشون باز بشه اینم بگم که ممکنه آدرس عکس از هر سایتی باشه و تغییر کنه.
نظر خودم این بود که روی هر عکس یک hotspot بزارم که وقتی روی عکس کلیک میشه بره به فایل html که (روی سایت آپلود شده) بهش آدرس داده شده بره و توی اون فایل آدرس سایت عکس رو هست.
خلاصه این شد که وقتی روی عکس کلیک میشه به آدرس عکس بره.
اما مشکل اینه که نمیدونم چطوری،چه کدی،چه زبانی، پلاگین میخواد یا نه.:cry:
هر کسی میتونه کمک کنه :

Anisi

Member
سلام خدمت دوستان واساتید محترم.:rose::wink:
یه برنامه دارم مینویسم که کاری شبیح به گالری تصویر هست.
کارش اینه که سایت گالری عکس به نام "site" نرم افزار میزنه برای کاربراش که وقتی از عکس های جدید با خبر بشن برنامه رو باز کنن رو عکس های جدید رو ببینن و وقتی که روی هر عکس کلیک میکنن سایت براشون باز بشه اینم بگم که ممکنه آدرس عکس از هر سایتی باشه و تغییر کنه.
نظر خودم این بود که روی هر عکس یک hotspot بزارم که وقتی روی عکس کلیک میشه بره به فایل html که (روی سایت آپلود شده) بهش آدرس داده شده بره و توی اون فایل آدرس سایت عکس رو هست.
خلاصه این شد که وقتی روی عکس کلیک میشه به آدرس عکس بره.
اما مشکل اینه که نمیدونم چطوری،چه کدی،چه زبانی، پلاگین میخواد یا نه.:cry:
هر کسی میتونه کمک کنه :

اگر که سایت مال خودتون هسیت می تونید از فید سایت استفاده کنید یا یه فایل جداگونه درست کنید و بروزرسانی ها رو در اون قرار بدید و با برنامه دریافتش کنید.
در غیر این صورت کار یکمی مشکل میشه.

diberater

Member
یه روشی براش پیدا کردم.با فلش ساختمش و بعد آدرس اون صفحه رو به فلش دادم الان فلش که جایگزین بشه داخل برنامه هم همچین اغییری ایجاد میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا