کمک! غیر فعال کردن گزینه فول اسکرین فایل swf هنگام لود کردن

borna008

Active Member
سلام به همگی
اصل قضیه را بگم
من یه پروژه فلش دارم که داخل یکی از صفحات این پروژه گالری عکس داره
من با یه نرافزار این گالری را ساختم و اونا لود میکنم تو پروژهم
حال میگید مشکل چیه؟
اینه که پروژه من با دستور fscommand فول اسکرین میشه
گالری عکسم که ساختم گزینه ای داره که گالری را به دوصورت فول اسکرین ومعمولی درمیاره
حالا اگه من گالری عکس ساخته شده را تو پروژم لود کنم وکاربر گزینه فول اسکرینگالری لود شه را بزنه پروژه منم از حالت فول اسکرین در میاد و همه چی بهم میریزه
میخواستم ببینم راهی وجود نداره که گزینه فول اسکرین گالری ساخته شده را غیرفعال کنم یا به طور کلی کاری کرد که دورش زد مثلا کاربر نبینه دکمه فول اسکرین گالری لود شده را
آهان اینم بگم من یه تازه کار فلشم
ممنون میشم با ac2کمکم کنید
آهان راستی تو نرم افزاری که گالری را ساختم گزینه ای نبود که غیر فال بشه:cry:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

این پروژه رو با فلش طراحی کردید ؟؟؟

البته من از توضیحات شما هیچی نفهمیدم درست و خوب و واضح توضیح بدید چون اینجوری که من تصور کردم این پروژه توسط برنامه دیگه

ساخته شده وگرنه برای غیر فعال کردن فول اسکرین fscommand رو برابر False قرار دهید غیر فعال می شود

موفق باشید

borna008

Active Member
ببینید پرورژه من یک سی دی مولتی مدیا است درست.
گالری عکس که ساختم با یه نرم افزار دیگه است که خروجی swf میده اما در فایل خروجی گزینه ای داره که گالری عکس ایجاد شده تمام صفحه یا معمولی میشه این گزینه وقتیکه فایل گالری عکس در پروژه مادر لود میشه مشکل ساز میشه چرا چون با انتخاب گزینه فول اسکرین گالری عکس لود شده، توسط کاربر، کل پروژه (مولتی مدیا که من ساختم) از حالت فول اسکرین خارج میشه وهمه چیز خراب میشه دیگه
امیدوارم منظورم را رسونده باشم
ممنون از توجهتون

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

شما در اولین فریمت یک فانکشن از نوع onEnterFrame تعریف کن که در زمان اجرا فقط دستور فول اسکرین رو اجرا کنه

با این کار در هر حالتی کار شما در فول اسکرین باقی میمونه

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا