کمک سایتی

jia

New Member
سلام.به ما کمک کنید. اوضاع خرابه.یه آقایی یه سال پیش برا ما یه سایت راه انداخت و رفت(کلا دو صفحه تو سایتش داره).یه ساله منتظریم سایتو فعال کنه.:neutral:
اما نکرد.ما هم دیگه بهمون برخورد. :shock:
حالا ما میخوایم سایت رو درست و بروز کنیم.میشه بگید چه جوری باید این کارو کرد؟چه برنامه هایی میخواد و......
لطفا راهنماییم کنید.مرسی:)

آخرین ویرایش:

alionline1366

Active Member
دوست من در مورد سایتتون اگه توضیح بیشتر بدید میتونیم کمکتون کنیم مثلا در مورد چی هست و چه انتظاراتی دارید ازش

jia

New Member
سلام.این سایت یه مجله است.یه سال منتظریم برامون درستش کنن.اما هنوز هیچی به هیچی.دیگه گفتیم فایده نداره باید خودمون یه کاری بکنیم.
در ضمن من واقعا دوست دارم سایت سازی رو یاد بگیرم.
(راستی میشه گرافیک سایتو هم عوض کرد.به نظرم اصلا خوب نیست. در واقع میخواییم فضا و آدرس فقط همین که هست باشه و بقیه ش عوض بشه.گرچه بقیه ای هم نداره.)
مرسی.

آخرین ویرایش:

alionline1366

Active Member
دوست من برای ساخت قالب سایت که باید فتوشاپ را یاد بگیرید و قالبتون رو طراحی کنید برای کد نویسی اون هم باید HTML رو یاد بگیرید و با استفاده از نرم افزارهایی چون Front Pgae و Dream Wiever سایتتون رو آماده کنید

jia

New Member
فتوشاپ رو حرفه ای بلدم.اما html و فرانت پیج رو چه جوری یاد بگیرم.با کتاب یا نرم افزار ؟ اینجا یاد میدن؟
راستی باز کردن و ریختن مطلب تو سایتمون پسورد میخواد؟؟یعنی مثل وبلاگه؟راستی سایتو دیدید؟

آخرین ویرایش:

alionline1366

Active Member
دوست من بله ساییتون رو دیدم کار کردن با سایت مثل وبلاگ نیست البته اگه فقط HTML باشه و سیستم مدیریت نداشته باشه Front Page و Html رو هم با کتاب میشه یاد گرفت آموزشم براش هم اینجا هم جاهای دیگه زیاده فقط یه جستجوی کوچیک باید بکنید فکر کنم همه سئوالاتون رو جواب دادم نه؟ اگه بازم مونده بگید حتما جواب میدم

jia

New Member
نه.فعلا دیگه سوالی نیست.متشکرم.
برم دنبال یادگرفتن اونا.امیدوارم که بتونم.میشه اگه بعدا دوباره سوالی داشتم بپرسم؟

alionline1366

Active Member
بله حتما چرا که نه اینجا مخصوص همین سئوالاته همیشه من و بقیه دوستان سعی میکنیم بتونیم کمکی باشیم

jia

New Member
ببخشید پس سوال اول:
این سی دی رو باید به اسم سی دی فرانت پیج تهیه کنم یا مایکروسافت آفیس(چون انگار تو اونه)
ببخشید که سوالاتم ابتداییه .مرسی:)

جدیدترین ارسال ها

بالا