کمک راجع به ساخت چند برنامه.

1):یک برنامه میخوام بسازم که اگه ثانیه رو بهش بدی به ما بگه چند ساعت و چند دقیقه وچند ثانیه هست مثلا 3725 ثانیه یک ساعت و دو دقیقه و پنج ثانیه هست حالا باید این پرژه رو چه جوری بسازم.

-----------------------------------------------
2):میخوام یک پرژه بسازم و یک کلید داخلش قرار بدم که اگه روی اون کلید کلیک کنیم کامپیوتر ریاستارت بشه چه جوری باید بسازم؟؟؟

------------------------------------------------
3):اگه بخوای یک پرژه بسازی که بتونه یک سری تغییرات در یک فایل با پسوند txt ایجاد کنه مثلا اگه ما یک Input Text یا همون EditBox در پرژه قرار بدیم و هر چی داخلش بنویسیم اون رو در اون فایل با پسوند txt که در مسیر
<SrcDir>\ یا همان مسیر جاری قرار دارد سیو بکنه و هیچ اروری هم نده اگه میتونین لطفا جوابم رو بدین؟؟؟؟

1):یک برنامه میخوام بسازم که اگه ثانیه رو بهش بدی به ما بگه چند ساعت و چند دقیقه وچند ثانیه هست مثلا 3725 ثانیه یک ساعت و دو دقیقه و پنج ثانیه هست حالا باید این پرژه رو چه جوری بسازم.

اقا سامان جواب این رو بلد نبودی؟؟؟؟

اقا سامان سوال شماره ی 3 جوابش در یک سایت دیگه بود
کدش اینه؟
file$='c:\atest.txt'
string$= 'this string will be append to text file'
ReturnVal=StrToFile(file$,string$,TRUE,FALSE)
من میخوام دو تا EditBox درست کنم که هر چی داخلش بنویسی و دگمه ی ok رو که قبلا درست کردیم بزنیم این
نوشته ها در یک فایل با پسوند txt ذخیره بشه
مثلا اگه درEditBox اولی بنویسی(salam)
و در دومی بنویسی (saman)
بعد ok رو بزنی یک فایل در مسیری که خودمون تعیین میکنیم ذخیره بشه که حاوی نوشته های دو EditBox باشه.
نوشته ها اگر در فایل ذخیره شده زیر هم باشه بهتره.
مثلا:
salam
saman

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
در مورد سوال اول ، بايد روش كار بشه..
در مورد سوال سوم ، اونجا كه من آموزش كامل رو گذاشتم ، فكر نمي‌كنم ديگه جاي سوال باشه...!
براي اينكه محتويات EditBox ذخيره بشه ، شما بايد متغيري براي اون تعريف كنيد و محتويات متغير رو با استفاده از تابع StrToFile در فايل ذخيره كنيد.... دقيقا طبق همون آموزش...
توضيح : و در ضمن بايد متغير ها رو با هم ادغام كنيد مثل اين كد كه تا متغير رو ادغام ميكنه و در فايل atest.txt در درايو C ذخيره مي‌كنه :
کد:
file$='c:\atest.txt'
string$=Editbox$ + Editbox1$
ReturnVal=StrToFile(file$,string$,TRUE,FALSE)

تا بعد...!

آخرین ویرایش:
من میخوام اگه در EditBox اولی مثلا بنویسی (mehran) و در EditBox دومی بنویسی (saman) در فایل که ذخیره میشه کلمه ها زیر هم قرار بگیرن مثلا اینجوری:
mehran
saman
در حالت عادی اینطوری هست: mehransaman

silvercover

کاربر متخصص
برای قرار گرفتن در سطر مجزا باید پارامتر آخر رو TRUE کنی مثل این :

کد:
ReturnVal=StrToFile(file$,string$,TRUE,TRUE)

Amir Nasiri

Member
سلام

اینم برای سوال اولتون بقیه سوال هارو دوستان جواب دادند.
موفق باشی.

پیوست ها

• Media.zip
    644 بایت · بازدیدها: 20

silvercover

کاربر متخصص
بستگی داره که رشته هایی که به تابع ارسال میکنین چی باشن. مثلا این کد از یک تا 100 رو ستونی قرار میده:

کد:
filename$='c:\file.txt'
For i=1 To 100
  a$=CHAR(i)
  ret=StrToFile(filename$,a$,TRUE,TRUE)
Next i

من میخوام اگه در EditBox اولی مثلا بنویسی (mehran) و در EditBox دومی بنویسی (2006) در فایل که ذخیره میشه کلمه ها زیر هم قرار بگیرن مثلا اینجوری:
mehran
2006
یا خلاصه هر چی بنویسی زیر هم قراربگیره

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
من نمي‌دونم چرا اصلا دقت نمي‌كنيد ... جواب اين سوال و تو آموزش مي تونستيد ببيدند.
همينطور دو كد اسكي 13 و 10 كه اين دو كد براي بردن كرسر به خط بعدي استفاده مي‌شن يعني همون Enter تو Word ، Notepad و ....

اين كد باعث رفتن كرير به خط بعدي ميشه... يعني دو كد اسكي 13 و 10
کد:
[FONT=Courier New][COLOR=#0000ff]CHR[/COLOR]([COLOR=red]13[/COLOR])+[COLOR=blue]CHR[/COLOR]([COLOR=red]10[/COLOR])[/FONT]

مثلا :
کد:
string$= [COLOR=darkred]'Mohsen'[/COLOR]+[COLOR=blue]CHR[/COLOR]([COLOR=red]13[/COLOR])+[COLOR=blue]CHR[/COLOR]([COLOR=red]10[/COLOR])+[COLOR=#8b0000]'Saman'[/COLOR]

اين كد خروجيش اين ميشه :
کد:
 [FONT=Courier New][COLOR=royalblue]Mohsen[/COLOR][/FONT]
 [FONT=Courier New][COLOR=royalblue]Saman[/COLOR][/FONT]

ازتون خواهش مي‌كنم دقت كنيد...

تا بعد...!

آخرین ویرایش:
اقا سمان شما یک پسور چکر درس کرده بودین که پسورد ها در فایلی با پسوند dic ذخیره میشد
دانلود همون پسور چکره
باید حتما پسوردها در فایلdic اینجوری نوشته میشد.
[pass]

1=aaa
2=bbb
3=ccc
4=ddd
5=eee

[settings]

count=5
1):حالا من میخوام یه کاری کنم که پسوردها رو عادی هم درون فایل dicبنویسی جواب بده .
مهم البته پسورد ها را عادی در فایل dic بزاریم مثل مثال بالا 2):در صفحه دو تا EditBox بزارم که اگه درون هر دوتا از اون EditBox یعنی درون اولی پسوردی که در خط اول درون فایل dic هست و درون دومی پسوردی که در دومین خط فایل dic هست بنویسیم برنامه به صفحه ی بعد بره حتی اگه جاشون برعکس نوشتیم یا یکی شون رو اشتباه نوشتیم پیام خطا بده.

آخرین ویرایش:
بچه ها من میخوام یک پرژه بسازم چهار قسمت داشته باشه1) یک دکمه درست کنم اگه روش کلیک کردی یک قسمت باشه که زمان رو حساب کنه البته با کلیک کردن بر روی اون دکمه ای که گفتم 2)یک قسمت باشه که بر اساس هر ده دقیقه150 تا 150 تا بالا بره مثلا اگه اولی شد 10 دومی بشه 150 اولی شد20 دومی بشه300و....
3)یک قسمت هم باشه که وقتی روش کلیک کردی زمان و عدد ها که هر 10 دقیه 150تا بالا میرن استپ بشن 4)یک قسمت هم باشه که زمان و عدد ها که هر 10 دقیه 150تا بالا میرن رو پاک کنه و دوباره از اول شروع کنه

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
بچه ها من میخوام یک پرژه بسازم چهار قسمت داشته باشه1) یک دکمه درست کنم اگه روش کلیک کردی یک قسمت باشه که زمان رو حساب کنه البته با کلیک کردن بر روی اون دکمه ای که گفتم 2)یک قسمت باشه که بر اساس هر ده دقیقه150 تا 150 تا بالا بره مثلا اگه اولی شد 10 دومی بشه 150 اولی شد20 دومی بشه300و....
3)یک قسمت هم باشه که وقتی روش کلیک کردی زمان و عدد ها که هر 10 دقیه 150تا بالا میرن استپ بشن 4)یک قسمت هم باشه که زمان و عدد ها که هر 10 دقیه 150تا بالا میرن رو پاک کنه و دوباره از اول شروع کنه

بهتر و واضح تر توضیح بدین. یه دکمه میخاین که زمان را محاسبه کنه یعنی چی؟

سیلور جان اقا سمان یک پسور چکر درس کرده بودین که پسورد ها در فایلی با پسوند dic ذخیره میشد
دانلود همون پسور چکره
باید حتما پسوردها در فایلdic اینجوری نوشته میشد.
[pass]

1=aaa
2=bbb
3=ccc
4=ddd
5=eee

[settings]

count=5
1):حالا من میخوام یه کاری کنم که پسوردها رو عادی هم درون فایل dicبنویسی جواب بده .
مهم البته پسورد ها را عادی در فایل dic بزاریم مثل مثال بالا 2):در صفحه دو تا EditBox بزارم که اگه درون هر دوتا از اون EditBox یعنی درون اولی پسوردی که در خط اول درون فایل dic هست و درون دومی پسوردی که در دومین خط فایل dic هست بنویسیم برنامه به صفحه ی بعد بره حتی اگه جاشون برعکس نوشتیم یا یکی شون رو اشتباه نوشتیم پیام خطا بده.

جدیدترین ارسال ها

بالا