کمک(راجع به برنامه وی بولتین کمک میخوام)کمک

ma30hi

New Member
سلام
خواستم ببینم به عنوان یک مبتدی اگه بخوام یک انجمن و تالار گفتگو بسازم باید چه مراحلی رو طی کنم؟؟
مثلا با وی بولتین چطوری آشنا بشم؟برنامشو از کجا پیدا کنم ؟چطوری قبل از نصب روی سرور باهاش کار کنم ؟چطوری بهش امکانات اضافه کنم؟چطوری ببرمش روی سرور و .... تا بالا اومدن کامل

به نحوی سوالم اینه که از اول تاسیس یک تالار گفتگو تا پایان کارش چه کارهایی باید بکنم

ممنون میشم راهنمایم کنید:rose:

Silver PC

Well-Known Member

سلام ،

--

خواستم ببینم به عنوان یک مبتدی اگه بخوام یک انجمن و تالار گفتگو بسازم باید چه مراحلی رو طی کنم؟؟

بنظر من اول رو لوکال نصب کنید تا خوب یاد بگیرید بعد روی سرور و هاست پیاده کنید !

--
مثلا با وی بولتین چطوری آشنا بشم؟برنامشو از کجا پیدا کنم ؟چطوری قبل از نصب روی سرور باهاش کار کنم ؟چطوری بهش امکانات اضافه کنم؟چطوری ببرمش روی سرور و .... تا بالا اومدن کامل

به نحوی سوالم اینه که از اول تاسیس یک تالار گفتگو تا پایان کارش چه کارهایی باید بکنم

ممنون میشم راهنمایم کنید

تو گوگل سرچ کنید نسخه های نال زیاد هست ! ( نهایت توصیه برای خرید لایسنس )

بعد میتونید به راحتی یه فارسی ساز روی لوکال نصب کنید و خوب یاد بگیرید ! بعد یه هاست و دامین بگیرید و کار رو جدی شروع کنید !

الان که اینو گفتید نشستم یه آموزش خیلی خیلی مبتدی برای نصب وی بی روی لوکال آماده کردم . بخونید سوالی داشتید همون تاپیک بپرسید ! اینجا

ممنون و موفق باشید !

جدیدترین ارسال ها

بالا