[کمک] دستور بستن یک برنامه از Windows Task Manager

@S3

Member
با سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم که با چه دستور و کدی میشه یه اپلیکیشن که در حالت عادی دیده نمیشه ولی بصورت پنهان در حال اجراست و در Windows Task Manager دیده میشه رو بست مثلاً در تصویر زیر با چه دستوری میشه برنامه firefox.exe رو بست، پیشاپیش ممنون

پیوست ها

• task.jpg
    task.jpg
    41.1 کیلوبایت · بازدیدها: 8
آخرین ویرایش:

newman_hf

Member
با سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم که با چه دستور و کدی میشه یه اپلیکیشن که در حالت عادی دیده نمیشه ولی بصورت پنهان در حال اجراست و در Windows Task Manager دیده میشه رو بست مثلاً در تصویر زیر با چه دستوری میشه برنامه firefox.exe رو بست، پیشاپیش ممنون
سلام
شما میتونید با استفاده از یک فایل Bat این کارو بکنید... و با برنامه Bat 2 Exe Conv به Exe تبدیلش کنید و بعد هم Bind کنید تو ‍‍پروژتون

موفق باشید

newman_hf

Member
با سلام خدمت دوستان
سلام
شما میتونید با استفاده از یک فایل Bat این کارو بکنید... و با برنامه Bat 2 Exe Conv به Exe تبدیلش کنید و بعد هم Bind کنید تو ‍‍پروژتون

:rose: موفق باشید

• Like
Reactions: @S3

@S3

Member
ممنون میشم اگه این فایل bat که فرمودین رو برام بزارید و البته اگه بشه بصورت کد در اتورانمون بگونجونیم و مستقیماً با زدن یه کلید در اتوران این عمل انجام بشه خیلی بهتره

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
میخواستم بدونم که با چه دستور و کدی میشه یه اپلیکیشن که در حالت عادی دیده نمیشه ولی بصورت پنهان در حال اجراست و در Windows Task Manager دیده میشه رو بست مثلاً در تصویر زیر با چه دستوری میشه برنامه firefox.exe رو بست
توی این تاپیک پست 5 یک نگاهی بندازین جواب سوال شماست.

@S3

Member
پلاگین بهمراه نمونه

پیوست ها

• kill process.rar
    42.3 کیلوبایت · بازدیدها: 29

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
پلاگین بهمراه نمونه
دوست من همون اول هم پلاگین همراه نمونه بود اگه پلاگین رو مشاهده نمیکردین چون من امبدش کرده بودم در صورتی هم که میخواستین اون پلاگین رو بردارین باید نمونه بنده رو در حالت اجرا در میاوردین و به پوشه Temp\MMBPlayer مراجعه میکردین.
موفق باشید.

• Like
Reactions: @S3

جدیدترین ارسال ها

بالا