کمک در مورد morpher

zartosht666

New Member
سلام برو بچ مجید انلاین
اقاشما که این کاره هستین من یه ادم با مکس ساختم با hair مو و ریش و ابرم براش ساختم ولی حالا morpher روش کار نمی کنه. اگه می شه یه راهنماییم کنین :oops:

zartosht666

New Member
برابر. آخه از روی مدل اصلیم کپی میگیرم. نمی دونم چشه ولی در هر حال ممنووووووووووووووون:rose::shock:

rereza

New Member
دوست عزیز ، خیلی از چیزا میتونه باعث چنین مشکلی بشه . اول اینکه دقت کنید تو کپی گرفتن تنظیمات درستی رو انتخاب کرده باشین چون همونطر که خودتون میدونید ابزار clon در واقع سه نوع کپی میتونه به ما بده !!!
دوم اینکه شما دقت کنید که morph رو به چی میدین ؟ به یه آبجکت ؟ یا به یه group ؟!!
... مطمئنا دلایل دیگه ای هم میتونه وجود داشته باشه !! وتا خود فایلو نبینم ، مشکله در موردش قضاوت کرد !
" گاهی آنچه که به دنبالش هستیم ، نزدیکتر از انیسکه فکر میکنیم .. فقط باید نقطه کانونی چشمهایمان را تغییر دهیم !!!"

zartosht666

New Member
دوست عزیز ، خیلی از چیزا میتونه باعث چنین مشکلی بشه . اول اینکه دقت کنید تو کپی گرفتن تنظیمات درستی رو انتخاب کرده باشین چون همونطر که خودتون میدونید ابزار clon در واقع سه نوع کپی میتونه به ما بده !!!
دوم اینکه شما دقت کنید که morph رو به چی میدین ؟ به یه آبجکت ؟ یا به یه group ؟!!
... مطمئنا دلایل دیگه ای هم میتونه وجود داشته باشه !! وتا خود فایلو نبینم ، مشکله در موردش قضاوت کرد !
" گاهی آنچه که به دنبالش هستیم ، نزدیکتر از انیسکه فکر میکنیم .. فقط باید نقطه کانونی چشمهایمان را تغییر دهیم !!!"
آقا ما شدیم
راست میگی اشتباه خودم بود .من nurms toggle و فعال کرده بودم واسه همین نمیشد

جدیدترین ارسال ها

بالا