کمک در مورد axShockwaveFlash

kingmehr

Member
یه چندتا سوال :
1 - میشه کاری کرد که بعد از اینکه اطلاعاتو وارد فلشت کردی از طریق axShockwaveFlash با همون تغییرات ذخیره کرد اون swf رو ؟!؟!؟!؟ آخه من این ارتباط رو قبلا برقرار کرده بودم اما اطلاعاتو از c# توی xml میریخت و swf هم ازطریق xml پر میشد و خیلی دنبال این میگشتم که نخوام از xml استفاده کنم .
2 - اگر میشه خوب چطوری میشه ؟!!؟! هلپی سمپلی چیزی ندارین برای بزرگ کردنش واسه کارای دیگه ؟!!؟!؟

پیشاپیش خدا خیرتون بده خیلی نیاز دارم

kingmehr

Member
مرسی ولی من گوگل کردم و چیزی پیدا نکردم متاسفانه :( میشه لینک بدین یا یه سمپل خیلی ساده . لطفا لطفا خیلی ضروریه

راستی اگر منظورتون SharedObject توی فلش هست که نمیشه که . آخه من میخوام مثلا با c# اسم و فامیل طرفو بگیرم توی اون فلش داینامیکه ذخیره کنم ازین به بعد هروقت اون swf رو روی هر سیستمی باز کردم همون اسمو فامیلو نشون بده . اینشوری که شما میگین فقط لوکاله که :(

این سمپلو میذارم شاید بهتر متوجه شین . ببین مثلا بعد از اینکه اسمو فامیلو وارد کرد بتونه اون swf رو باهمون اسمو فامیلی که وارد کرده ذخیره کنه و هرجا هم که فقط swf رو تکی باز کرد بهش نشون بده . میتونین تغییر بدین این سورسمو ؟!؟!؟!؟ میدونم کاردارین ولی اگر درستش کنین کلی ممنون میشم یا حد اقل بهم بگید چطوری خودم باید تغییرش بدم . مرسی

پیوست ها

• FFFlASH AAAND CsHARP.rar
    139.7 کیلوبایت · بازدیدها: 2
آخرین ویرایش:

benyamin_pc

Well-Known Member
یه چندتا سوال :
1 - میشه کاری کرد که بعد از اینکه اطلاعاتو وارد فلشت کردی از طریق axShockwaveFlash با همون تغییرات ذخیره کرد اون swf رو ؟!؟!؟!؟ آخه من این ارتباط رو قبلا برقرار کرده بودم اما اطلاعاتو از c# توی xml میریخت و swf هم ازطریق xml پر میشد و خیلی دنبال این میگشتم که نخوام از xml استفاده کنم .
2 - اگر میشه خوب چطوری میشه ؟!!؟! هلپی سمپلی چیزی ندارین برای بزرگ کردنش واسه کارای دیگه ؟!!؟!؟

پیشاپیش خدا خیرتون بده خیلی نیاز دارم

پس منظورتونو درست بیان نکردین , نسبت به این پستتون گفتین اطلاعاتو توی فلش وارد کرد و با همون تغییرات اون swf رو ذخیره کرد , نگفتین تو C# اطلاعاتو وارد کنین و ......
به هر حال .....
حالا اگه میخاین اطلاعاتو توی C# وارد کنینو وقتی یه swf باز کردین اون اطلاعاتو بخونین راه های خیلی زیادی هست , مثلا اینکه اون اطلاعاتو که تو فرم C# وارد شدن تو xml ذخیره کنید بعد swf اطلاعاته اون xml بخونه

kingmehr

Member
سلام
خوب فکردم بگم از axShockwaveflash استفاده میکنم متوجه بشین از c# میخوام بگیره :)
خوب بله این راهی که شما گفتین از xml استفاده کنم میشه خودمم گفتم که میشه و اون کارو انجام دادم و بلدم . اما اینسری میخوام بدون xml باشه و همرو بریزه تو خود همون فلشه. تو چند تا سیدی که مربوط به آموزشهای مدارس بود دیدم و میدونم که میشه اماااااا نمیدونم چطوری و خیلی هم گشتم و چیزی پیدا نکردم .
راستی میدونم با swfdotnet هم میشه اما تو اون باید همه ی همه ی فلشو به صورت کامل و دقیق تو c# تعریف کنی ولی اونی که من دیدم همه ی گرافیکشو تو یه فلش داینامیک درست کرده بود فقط اطلاعاتو از C# میگیرفتو پر میکردو swf میساخت . الان من با گرفتن اطلاعاتو فرستادنش به swf مشکلی ندارم فقط نمیدونم چطوری باید اون swf جدیدو ذخیره کرد . سورسی که گذاشتمو ببینین متوجه میشین .
راستی مرسی که جواب دادین بازم منتظ

benyamin_pc

Well-Known Member
ببینین راه خیلی زیاده . میتونین با lc از swf داخل C# اطلاعاتو مستقیم بریزید توی swf بیرونی و اونو با sharedobject اون ذخیره کنید , میتونید توی همون swf داخل C# با sharedobject ذخیره کنیدو اون swf خارجی از اون sharedobject بخونه,میتونین از طریق کلاینت سرور اطلاعاتو روی سرور بریزید و اون swf خارجی از سرور بخونه, میتونید با C# تو txt بریزیر و اون swf خارجی از txt بخونه , میتونین ... بازم بگم؟

kingmehr

Member
مرسی مرسی.خوب راه اول و دوم که گفتین فکنم خیلی خوب باشن . فقط اگر sharedobject باشه رو سیتم های دیگه هم همون اطلاعاتو میاره یا فقط لوکاله !؟!؟!؟ راه سوم هم خوبه اما نمیخوام وابسته به نت باشه . مثلا من دوتا swf میسازم میریزم رو سی دی میدم دست یکی دیگه و اون روی سیستم خودش قراره swf هارو با اون اطلاعاتی که من دادم به swf باز کنه و ببینه .
اگه اکیه میشه کدهایی که واسه ذخیره کردنش تو swf هستو بهم بگی . و اینکه کدها باید تو سی شارپ باشه یا swf ?!?!?!
بازم خیلی ممنون که جوابمو میدین

kingmehr

Member
یعنی واقعا هیچکس نمیدونه چطوری باید این کارو انجام داد حتی مدیرها ؟!!؟!؟!؟ یعنی انقدر سخته واقعا ؟!؟!؟!؟! :(

benyamin_pc

Well-Known Member
مرسی مرسی.خوب راه اول و دوم که گفتین فکنم خیلی خوب باشن . فقط اگر sharedobject باشه رو سیتم های دیگه هم همون اطلاعاتو میاره یا فقط لوکاله !؟!؟!؟ راه سوم هم خوبه اما نمیخوام وابسته به نت باشه . مثلا من دوتا swf میسازم میریزم رو سی دی میدم دست یکی دیگه و اون روی سیستم خودش قراره swf هارو با اون اطلاعاتی که من دادم به swf باز کنه و ببینه .
اگه اکیه میشه کدهایی که واسه ذخیره کردنش تو swf هستو بهم بگی . و اینکه کدها باید تو سی شارپ باشه یا swf ?!?!?!
بازم خیلی ممنون که جوابمو میدین

دوست عزیز شما هیچیو حاضر نیستی زحمت بکشی یکم خودت برسی کنی , این همه کمک هنوز میگی کسی کمکی نمیکنه ...
اگه یه تست میکردی میدیدی sharedobject فقط رو همون سیستمی که سیو شده لود میشه , اگر رو سیستم جدید فایلتو ببری چیزائی که رو سیستم قبلی سیو کردی لود نمیشه
اگر میخای swf بریزی رو سی دی و مشتری هرچی سیو کردی باز کنه xml یا txt یا html خوبه , اگر میخای فایل دیگه ای تو کار نباشه میتونی حرفه ای تر عمل کنی و با سی شارپ بیای کلا swf بسازی , برای این موضوع , ایجاد swf توسط C# به انگلیسی گوگل کن

kingmehr

Member
مرسی آقا بنیامین من که خودم گفته بودم sharedobject لوکاله . شما که اونطوری گفتین شک کردم که شاید نباشه و من اشتباه فکر میکردم .
راستی این راهی که من گفتم هم هست که بدون فایل اضافه باشه و بخواد swf بسازه و احتیاجی هم به تعریف کردن کامل swf در c# مثلا با swfdotnet نباشه چون دیدم .
مثل اینکه از بزرگای فلشمونم کسی اینجا بلد نیست . حتما چیزی پیدا کردم میذارم شما هم ا

kingmehr

Member
و افتر منی یه چیزی پیداکردم اممممممممممممما یه مشکل داره و اینکه دمو هست . کسی فول ورژن Bytescout SWF SCOUT رو داره بذاره بچه ها استفاده کنن ؟!؟!!؟!
به راحتی و با این کدهایی که نوشتم میشه اینکارو کرد . فقط باید تو فلشش هم تکس باکس ها و ایمیج هایی که اینجا پر میکنه رو هم داشته باشیم به همون اسم

SWFScout.FlashMovie Movie = new SWFScout.FlashMovie();
Movie.InitLibrary("demo", "demo");
Movie.BeginMovieFromTemplate("sampleeeeeeeeeeeeee.swf",true);

// adding text rule to replace text field "setmyname" in swf template with Unicode text although initial text was
// non-Unicode so we are using UNICODE:// prefix to force Unicode. Prefix will be removed automatically
// Movie.AddTemplateRule_Text("setmyname", "UNICODE://some unicode text goes here..", true);

Movie.AddTemplateRule_Text("mehr","Joooooon",true);
Movie.AddTemplateRule_Text("amoon","eshgham mehrnaziii",true);

Movie.AddTemplateRule_Image("symbol 1","new.jpg",0);

Movie.ProcessTemplateRules();
Movie.Compressed = true;

Movie.EndMovie();

Movie.SaveToFile("ProcessedTemplate.swf");

// Set the file to open
//MyProcess.StartInfo.FileName = "final.swf";
//MyProcess.StartInfo.Verb = "Open";

// Start the process
//MyProcess.Start();

//SWFScout.FlashMovie Movie = new SWFScout.FlashMovie();
//Movie.InitLibrary("demo", "demo");
//Movie.BeginMovie(0, 0, 640, 480, 1, 12, 6);
//int Font = Movie.AddFont("Arial", 18, true, false, false, false, 0); // add font
//// create and place text
//int Text = Movie.AddText("Hello, World!", 0, 0, 0, 255, Font, 0, 100, 250, 160);
//Movie.PlaceText(Text, Movie.CurrentMaxDepth); // place text into current depth
//Movie.PLACE_FadeOut(0.5F); // fade out text
//int Shape = Movie.AddShape(); // add new shape
//Movie.SHAPE_Rectangle(0, 140, 150, 285); // draw rectangle
//Movie.SHAPE_SetSolidColor(50, 255, 50, true, 255); // set solid fill for shape
//Movie.PlaceShape(Shape, Movie.CurrentMaxDepth); // place shape into current depth
//Movie.ShowFrame(10); // show 10 frames
//Movie.EndMovie(); // end movie generation
//Movie.SaveToFile("c:\\Shapes.swf"); // save generated SWF into file

جدیدترین ارسال ها

بالا