کمک در مورد کوئری

afshinpoor

New Member
سلام به تمام پی اچ پی کاران عزیز
آقا من تازه یه 2 3 روزیه اومدم سراغ پی اچ پی یه سوالی داشتم امیدوارم که بهم نخندید:D
من می خواستم تو کوئری برای آی دی که در پایین می بینید بر اساس آی دی آخرین نفری که عضو شده و اطلاعاتش ذخیره شده یکی به آن اضافه شود مثلا هر بار که کسی عضو شد یکی به آی دی اضافه شود مثلا 1 بشه 2 و ...
PHP:
mysql_query("INSERT INTO table (id,fname,lname,username,password) VALUES ('id','esm','famil','user','pass') ");
فکر کنم منظورمو فهمیده باشید .
اصلا این روش برای ذخیره کردن یوزر پس و مشخصات کاربر درست هست ؟؟؟!!!
یه سوال دیگه هم داشتم . مثلا من 10 تا row دارم که تو هر کدوم اسم و یوزر و پس کاربران هست اگر بخوام مثلا یوزر کاربر که تو row 5 هستش رو دربیارم چجوری باید از دستور fetch استفاده کنم ؟
خیلی ممنون منتظر جواب شما دوستان هستم
:oops::neutral:

آخرین ویرایش:

jhoseini

Member
بهتره توی مشخصات فیلد id ، از قسمت Extra حالت auto_increment رو انتخاب کنید و هین وارد کردن اطلاعات :
PHP:
INTO table (id,fname,lname,username,password) VALUES ('','esm','famil','user','pass') ");
سوال دوم :
PHP:
sql:  select username from table  where 1  limit 5,1 // az 5 shuru mikone, va be andazeie 1 record bar midare

forgotten

New Member
آقای حسینی درست توضیح دادن فقط بهتره که دیگه فیلد id اصلا استفاده نشه تو دستور. فیلد id وقتی auto increment باشه، خود به خود وقتی دیتا وارد دیتابیس میشه مقدار میگیره و به ترتیب یکی میره جلو.

PHP:
insert into 'table name here' (name, sname, username, password) values ('$name', '$sname', '$username', '$password');[PHP]

afshinpoor

New Member
بازم سلام
از شما خیلی ممنونم بابت جواب مشکلم رو حل کردید :oops:
حالا یه مشکل دیگه اومد !!!!
من وقتی کاربر یوزر و پس رو میزنه و وارد میشه برای ذخیره از کوکی ها استفاده کردم ولی وقتی کاربری وارد شه دیگه کسه دیگه ای نمیتونه وارد شه :-?
PHP:
$cookie_name = "auth";
$cookie_value = "fook!$_POST[username]";
$cookie_expire = "0";
$cookie_domain = "domain.com";
setcookie($cookie_name, $cookie_value, $cookie_expire, "/", $cookie_domain, 0);
از این کد استفاده کردم . :cry:
کسی آموزشی از طریقه استفاده از کوکی ها داره ؟
آیا اصلا برای این کار باید از کوکی ها استفاده کرد یا راه حل دیگه ای هم هست ؟
مممممنون

jhoseini

Member
شاید دلیلش اینه که شما از روی 1 سیستم سعی میکنید با 2 نام کاربری در آن واحد لگین کنید، فکر نمیکنم جواب بده
ولی در حالت عادیش ( هر کاربر از رو سیستم خودش لاگین کنه) مشکلی نداشته باشه

afshinpoor

New Member
شاید دلیلش اینه که شما از روی 1 سیستم سعی میکنید با 2 نام کاربری در آن واحد لگین کنید، فکر نمیکنم جواب بده
ولی در حالت عادیش ( هر کاربر از رو سیستم خودش لاگین کنه) مشکلی نداشته باشه
من هم خودم اول همین فکر رو کردم اما از یه سیستم دیگه هم امتحان کردم اما باز با یوزر همون آخرین نفری رو لوگین کرده بودم باز با همون وارد می شد
:eek:
اگر ایمیلتون یا آی دی تون رو لطف می کردید کد رو براتون سند می کردم تا یه نگاه بندازید :cry::cry:
دکمه signout هم گزاشتم که اگر زد در بیاد بیرون اما باز هم میره تو همون یوزر :-?:shock:
:D:D

afshinpoor

New Member
فلش

سلام . خیلی ممنون یه جورایی میشه گفت مشکلمو حل کردم :) فقط کسی لینکی ، آموزشی چیزی برای کوکی ها نداره؟:neutral:
:>>:در مورد ارتباط فلش با پی اچ پی هم هرکس اطلاعاتی داره بده ممنون میشم . مثلا یه متغیر تو فلش رو به پی اچ پی بفرستیم و یا مثلا برای ایجاد فرم عضویت . البته از روش ذخیره در فایل txt یا همون fopen نه ! :roll:
از همه کسانی هم که به من کمک کردند خیلی خیلی ممنونم:oops::wink::<<:

afshinpoor

New Member
سلام

توصیه میکنم از کوکی استفاده نکنی.
اینم یه سایته آموزش پی اچ پی به فارسی :
http://www.iranphp.net/
سلام .
خیلی ممنون . آقای حسینی هم این رو به من گفتند و از session استفاده کردم
در مورد ob_start(); ob_end_flush(); کسی اطلاعاتی داره ؟ توی php.net بود اما نفهمیدم به چه دردی می خوره ؟
:-?

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا