کمک در مورد پنل براش ها

PejmanLover

New Member
سلام به همه ... آقا من یک مشکل دارم تو قسمت پنل براش ها .... من تعداد خیلی زیادی براش دارم ... وقتی اونا رو تو قسمت براش هام می زارم و میرم تو فوتوشاپ وقتی منوی کشویی رو باز می کنم به دلیل زیاد بودن براش اسم ها از مانیتور می زنه بیرون ... چه کار کنم حالا:shock:

همونجوری که میخوای براش ها رو load کنی ، یه گزینه دیگه داره به اسم reset brushe...

انتخاب کن و Ok رو بزن ( اینطوری به حالت اولیه بر میگرده ) دوباره هر کدوم که کاربردی تره برات رو انتخاب میکنی ( load )

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام دوس جان
اگر میخوایید به طور حرفه ای با براش هاتون کار کنید بهتره یک آرشیو منظم به همراه تصاویر اونها thumnails تهیه کنید و هر کدوم را که لازم دارید load کنید و استفاده کنید
با این روش هم سرعت فتوشاپتون بیشتر میشه هم سردر گم نمیشید

موفق باشید

b_hamidzadeh

Active Member
براش ها ی بی استفاده

من هم با نظر شما موافقم
هرکدام از براش ها را که لازم دارین لود کنید واستفاده کنید وسپس آنها را توی یک بانک با تصویر هر براش قراربدهید وبرای استفاده مجدد دوباره آنهارو توی فتو شاپ لود کنید. اینجوری هم سرعت نرم افزار خوب می شه وهم اینکه منوی براش ها منظم تر وکم فهرست تر به نظر می اید.

سلام دوس جان
اگر میخوایید به طور حرفه ای با براش هاتون کار کنید بهتره یک آرشیو منظم به همراه تصاویر اونها thumnails تهیه کنید و هر کدوم را که لازم دارید load کنید و استفاده کنید
با این روش هم سرعت فتوشاپتون بیشتر میشه هم سردر گم نمیشید

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا