کمک در مورد پر و پرز پرنده

deli2

Member
سلام من یه مدل طوطی دارم و دنبال یه پلاگین یا روش برای درست کردن پر و پرزش هستم
لطفا راهنمایی کنید

آخرین ویرایش:

1seda

Member
سلام
پر رو باید خودت بسازی به صورتی که یک پر پرند ه رافرض بگیر و فرم دوبعدیش و بسازی و بعد extrod (اسکتورود= سه بعدی کردن) بکنی و بعد کنار هم بچینی و با حالت چایلد و پرنت (فرزندو والدینی) به هم لینک کنی و یک استخوان بندی و یا با - دومی ها انجامش بدی(البته میدونم مکس اسکریپت بلد نیستی ) که نیاز به مهارت داره - اگه بخوا ی حالت پرز و یا مو وطبیعتی تر بهش بدی باید از پلاگین مو (مثل هایر اف ایکس - hair fx )و یا موی خود نرم افزار استفاده کنی و کمی برجسته کنی که خیلی تابلو نشه . و معمولا هم برا یپر واز پرنده از یک نمای نزدیک و حرکت لبه های بالش در هوا بر اثر جریان باد بدرد میخوره البته بستگی داره کلا برا ی چه کاری بخوا ی چون کلا خیلی درد سر داره اما میشه کار کرد .(البته این توضیحات برا یحرکت واقع یپر و بال پرنده بود )
من قبلا فقط برا ی ساخت قسمت اول که بهت توضیح دادم (ساخت پر وبال یک گنجیشک بدون هیچ مویی) 3 تا آموزش ویدیویی گرفته بودم که من که مکس کارم یکم گیج شدم چون مجبور شد طرف برای القای حرکت واقعی پر و بال ها از مکس اسکریپت استفاده کنه که من بلد نبودم متاسفانه . و باز هم کلی دردسر داشت و اصلا بهش نمی یومد اینقدر کار دردسر ساز باشه اما حرکت خیلی به دل مینشست و در کل شما یک منو و یک بخش مجزا در منو ها یمکس برای تنظیمات بال پرنده ایجاد میکرردی. فکر کنم 2 ساعت روش کار کرد تا تازه تونست حرکت پر و بال های گنجشک را شبیه سازی کنه . :shock:
راستیتش نمی دونم کدوم سایت بود و دانلودش هم کردم اما چون الان ای دی اس ال ندارم :sad: نمی تونم برات بزار م . شرمنده
کلا توضیحات ی که دادم مربوط به نرم افزار تری دی مکس بود .
باز هم اگه دوستان نکاتی میدونن بگن .
من خودم مشتاقم اگه پلاگینی برا ی پرز وجود داشته باشه مطلع بشم .
و نمیدونم تو مایا می شه از روش دیگه و کار دیگه ای استفاده کرد چون زریا تو مایا خبره نیستم .اما اصولش تقریبا باید مین باشه مگر به خاطر گسترده بودن مایا امکاناتی خاص وجود داشته باشه .
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا