کمک در مورد هاستینگ لطفا کمک کنید

m-sh

Member
اگه دوست داشتید با info(at)skyhost(dot)ir تماس بگیرید با هزینه کم براتون منتقل می کنند

( باید فایل ها را دانلود کنید و روی هاست جدید آپلود کنید، از دیتابیس ها هم از طریق phpmyadmin بک آپ بگیرید و در هاست جدید ایمپورت کنید )

rashed12

Member
چطور میتونم دیتا بیس جدید را ست کنم آخه پس دیتا بیس قبلی رو نمیدونم میگن میشه اون رو کامل طوری برد که همه چیزها ساخته بشه میشه بگید چطوری؟؟؟؟

m-sh

Member
نیازی به پسورد دیتابیس قبلی نیست
همون طور که گفتم از طریق phpmyadmin باید از دیتابیس بکاپ بگیرید و به هاست جدید منتقل کنید

( اگه آشنایی ندارید همون طور که گفتم با آدرس فوق تماس بگیرید )

PadinaWebGroup

Active Member
m-sh خان ميتونند از كسي كه هاست جديد گرفتند خواهش كنند تا براشون رايگان همه چيز را منتقل كنند !!!

I.NoBody

Active Member
اگر CPanel دارید، نیازی به این کارها نیست.
خود CPanel یه قسمت داره به اسم Backup Wizard.
از اونجا می تونی بکاپ کامل بگیری و بعدش هم یه جا دیگه Restore کنی.
البته راه های دیگه هم هست

morteza_420

Member
اگر Cpanel دارید، نیازی به این کارها نیست.
خود Cpanel یه قسمت داره به اسم Backup Wizard.
از اونجا می تونی بکاپ کامل بگیری و بعدش هم یه جا دیگه Restore کنی.
البته راه های دیگه هم هست

این بهترین راه حله !!!

rashed12

Member
اگز از شرکت ما هاست خریداری کنید به صور رایگان براتون این کار رو انجام میدیم و از سایتتون روزانه بک اپ گرفته میشه
ادرس شرکت
اگز از شرکت ما هاست خریداری کنید به صور رایگان براتون این کار رو انجام میدیم و از سایتتون روزانه بک اپ گرفته میشه
ادرس شرکت
سلام ممنون خودم هسات دارم که الان میخوام انتقال بدم

سلام
من میخوام سایتم رو از یک هاستینگ به هاستینگ دیگه ببرم چطور میتونم اینکار رو بکنم بدطوریکه تمام مطالب سایتم در اونجا بشکل کننونیش باشه یعنی چطور میتونم ریستورش کنم که نیاز به ساخت دیتا بیس و یا مسائل دیگه نباشه آیا امکان اینکار هست اگه ممکنه راهنمائی بفرمائید
ممنون ارشما دوستان

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اگر مایل باشید می توانم این کار را برایتان با هزینه کمی انجام دهم.

البته بکاپ گیری کار سخت نیست / بهتر است خودتان روش انجام این کار را یاد بگیرید تا در آینده دیگر به مشکلی بر نخورید.

جدیدترین ارسال ها

بالا