کمک در مورد فریم

baviran

Member
با سلام و خسته نباشید سوالی که دارم این است در یک صفحه که بوسیله فریم دو قسمت کرده ام در یک قسمت که فهرست مطالب را گذاشته ایم و لینک شده هستند چطوری لینکها را در پنجره پایینی می توانیم مشاهده کنیم .ممنونم

baviran

Member
با سلام و خسته نباشید.جواب سوالم را تاحدودی پیدا کردم ولی نمی دانم تا چه اندازه درست است به این صورت که:
بعد از اماده کردن صفحه عناوین و صفحات محتوا و لینک دادن مطالب به عناوین ،دریک قاب عناوین را می آوریم و برای نشان دادن لینکها در قاب دوم :
<frameset cols="30%,70%">
<frame src="url.فایل عناوین">
<frame src="a.htm" name="left">
<frame src="b.htm" name="right2">
<frame src="c.htm" name="right">
</frameset>
a,b,c و...صفحات محتوا می باشند. و در فایل عناوین در تگهای لینک شناسه :target="left" و ... را اضافه می کنیم.
ولی یک اشکال دیگر این است که به تعداد عناوین ، صفحه به قابهای بیشتری تقسیم میشود آیا راهی برای این وجود دارد که تعداد همان دو قاب باقی بماند. اگر راهنمایی بکنید ممنون میشم.

آخرین ویرایش:

felix

Member
سلام دوست من شما میتونید برای هر فریم یک نام انتخاب کنید name="نام فریمی که لینک ها در داخل آن باز شوند " بعد در قسمت لینک ها برای هر لینک از صفت target="نام فریمی که لینک ها در داخل آ« باز شوند"
frame src="" name ="x"
a href="" target="x"

baviran

Member
با سلام و تشکر .
من هم این کار را می کنم ولی مشکلم این است که عناوینی که لینک شده هستند تعدادشان بیشتر از دو تا می باشد و با ازای هر کدام از انها وقتی از کد <frame src="x.htm" name="x">... استفاده می کنم یک قاب به صفحه اضافه میشود در حالی که فقط می خواهم دو تاقاب در صفحه باشد . اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.

felix

Member
شما داری دوست خوبم خودتو گیج میکنی چند نکته وجود داره
1- شما اول تعداد فریم های صفحه رو مشخص کن مثلا 2 تا یکی برای لینک یکی هم برای محتویات لینک و برای هر کدام یک نام بزار مثلا برای فریم محتویات لینک اسم felix
2- حالادر فریم لینک 100 تا لینک درست کن با تگa برای هر 100 تا هم صفت تارگت رو مساوی اسم فریم محتویات قرار بده مثلا
a href ="1.html" target="felix"

a href ="2.html" target="felix"

a href ="2.html" target="felix"
همه این لینک ها در فریم دوم که ما اسمش رو گذاشتیم felix لود میشن حالا
اگه من توی صفحه اصلی 3 تا فریم به نام های felix saeed css داشتم ویک فریم که لینک هام توش بود میشه
a href ="1.html" target="felix"

a href ="2.html" target="saeed"

a href ="2.html" target="css"
حالا لینک اول من تو فریم felix لینک دوم توی saeed و لینک سوم توی css
<br/> ;
کلا از فریم توی سایت ها استفاده نکن چون دیگه خیلی قدیمی و نا کار آمد شده

baviran

Member
با سلام و تشکر
راهنمایی ایندفعه واقعا کامل و مفید بودند . در ضمن نمی خواهم در سایت استفاده کنم برای کار دیگری به فریم نیاز داشتم باز هم ممنونم.

جدیدترین ارسال ها

بالا