کمک در مورد فرمت هارد اکسترنال

amirm5759

New Member
سلام

خواهشن جوابمو بدید ضروریه

من یه هار اکسترنال seagate یه ترابایتی usb3 دارم فرمتش ntfs هست الان میخوام فرمتش کنم و تبدیل به 32 fat کنم تا برای ps3 ازش استفاده کنم ولی موقع فرمت تو اون قسمت که باید file system را انتخاب کنیم فقط دو تا گزینه داره (ntfsوexfat) و اصلا گزینه fat یا fat 32 نداره حالا من چجوری باید سیستم فایلشو fat 32 کنم اصلا میشه اینکارو کرد ؟؟؟تروخدا کمک کنید اینم عکسش
Untitled.jpg

amirm5759

New Member
سلام

من یه هار اکسترنال seagate یه ترابایتی usb3 دارم فرمتش ntfs هست الان میخوام فرمتش کنم و تبدیل به 32 fat کنم تا برای ps3 ازش استفاده کنم ولی موقع فرمت تو اون قسمت که باید file system را انتخاب کنیم فقط دو تا گزینه داره (ntfsوexfat) و اصلا گزینه fat یا fat 32 نداره حالا من چجوری باید سیستم فایلشو fat 32 کنم اصلا میشه اینکارو کرد ؟؟؟تروخدا کمک کنید اینم عکسش
مشاهده پیوست 92495
یه سوال دیگه
اصلا ps3 یواس بی3 میشناسه یا نه
کسی جواب مارو نمیده؟

the_king

مدیرکل انجمن
سلام

مشاهده پیوست 92495

حداکثر ظرفیت یک پارتیشن سیستم فایل FAT32 بصورت معمول 32 گیگابایته، تا 2 یا 4 ترابایت از نظر فنی امکانپذیر هست، اما چون استاندارد نیست بصورت عادی پشتیبانی نمیشه.
لذا طبیعی است که همچین گزینه ای برای پارتیشن های بزرگتر از 32 گیگابایت نباشه. نمی دونم PS3 بهتون اجازه استفاده از چند تا پارتیشن 32 گیگابایتی رو میده چون می توانید
هارد دیسک رو بصورت چند تا پارتیشن 32 گیگابایتی بکار ببرید.

exFAT یا FAT64 نسخه ارتقاء یافته FAT32 است که یکسری از محدودیت ظرفیت FAT32 رو نداره. فقط عیب اش اینه که قدیمی ترین ویندوزی که exFAT
رو پشتیبانی می کنه Vista SP1 است. اگر ویندوز های قدیمی مثل XP رو بکار نمی برید exFAT قابل استفاده است، PS3 پشتیبانی اش نمی کنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا